Scară interioară cu 3 rampe – înălțime 300 cm – lungime 700 cm

Dippanels - scară interioară cu 3 rampe

Procesul de construcție la această scară interioară cu 3 rampe începe cu măsurătorile, apoi proiectarea, debitare, finisare și la final montajul. Proverbul care spune ”măsoară de două ori și taie o dată” își găsește aplicabilitatea în domeniul scărilor cel mai bine. Fiecare milimetru contează, orice eroare se perpetuează și anulează efortul, timpul și materia primă folosite la realizarea unei scări.

scară interioară cu 3 rampePrecizia măsurătorilor, atât la proiectare cât și la debitare, este crucială. Dacă m-aș pune în locul beneficiarului, dorindu-mi o scară interioară cu 3 rampe, primul gând ar fi să mă asigur că meșterii pe mâna cărora încredințez lucrarea știu ce fac și răspund de realizare de la bun început, până la final.

Emoția caracterizează întreg demersul de realizare, excluzând partea financiară. Acolo e simplu, ofertarea trebuie să se întâlnească cu așteptările și avansul plus diferența de plată să stingă valoarea facturii.

Prima parte la o astfel de lucrare implică deplasarea la locul faptei, discuția cu beneficiarul, înțelegerea preferințelor, stabilirea modelului și a soluțiilor particulare de construire de la fața locului, apoi măsurătoarea.

scară interioară cu 3 rampe

Aici beneficiarul nu poate face nimic, dar emoția începe să prindă contur. Experiența și specializarea de nișă sunt vitale ca o astfel de scară interioară cu 3 rampe, complet suspendată, să prindă formă. Toate piesele sunt debitate pe CNC, cu precizie și fără abatere astfel încât să se îmbine la fix până la ultimul element.

Colegii meșteri de la Dippanels mi-au spus că prima și ultima treaptă sunt cheia de verificare prin care beneficiarul poate evalua, fără cunoștințe de specialitate, dacă ce s-a promis s-a și realizat.

Este fantastic cum simțurile noastre ne spun dacă între 2 pași consecutivi este sau nu diferența de nivel, dacă la primul pas, pe prima treaptă, înălțimea este confortabilă, suficientă și firească. Simțim pe loc când panta scării este prea abrupta sau prea alungită sau dacă lățimea treptei oferă o stabilitate piciorului ori dimpotrivă, disconfort.

Clipele în care beneficiarul urcă pentru prima dată scara, urmărit de meșteri, după finalizarea montajului, sunt prilej de satisfacție greu de egalat. Pentru ambele părți.

scară interioară cu 3 rampe

Beneficiarul care a comandat această scară interioară cu 3 rampe, complet suspendată, pentru acces la spațiul de depozitare din partea superioară a acoperișului a trăit cel mai mare cumul de sentimente înainte de montaj. Vangurile și baluștri de un alb imaculat, treptele și mâna curentă, toate ambalate separat și desfășurate pe podea urmau să se compună într-un puzzle perfect. Teama de rezultatul final se estompează pe măsură ce scara prinde formă, cu fiecare element care își ocupă locul și se potrivește perfect.

Toți meșterii tâmplari cu care am vorbit mi-au confirmat că se feresc să facă scări și atunci când se apucă au un nod în gât înainte de montajul final. Teama ca ceva nu se va potrivi este eliminată la Dippanels prin proiectarea cu cel mai avansat soft disponibil.

scari interioare Dippanels
Alex Puchianu – sus și echipa de montatori

Debitarea din materialul selecționat se face prin transmiterea către unitatea CNC a tuturor detaliilor, procesul fiind complet automatizat. Sunt marcate chiar și locurile de fixare, iar echipa de montaj, cu scule de mână Festool are deja experianța mai multor ani și a peste 200 de montaje realizate cu succes.

Încântarea lui Alex Puchianu, cel care conduce întreg procesul, la finalul lucrării, când se face recepția este de fiecare dată unică și deplină. Când mi-a povestit despre acest proiect, înainte să-mi trimită imaginile, mi-a spus că-și lasă o parte din suflet la fiecare lucrare, alături de emoțiile și bucuria finală a beneficiarilor.

Caracteristicile acestei scări interioare cu 3 rampe sunt:

  • Înălțime totală – 2950mm
  • Lungime exterioara totală 7100mm
  • Numar de trepte – 17 bucăți
  • Material – Fag Deluxe ( lamela continua clasa A)
  • Particularitati – trepte extinse in prima parte a urcării, sisteme de fixare a treptelor ascunse, ornamente de incadrare a vangurilor

scară interioară cu 3 rampe

Ca să-l cunoașteți pe Alex Puchianu trebuie să citiți – Dippanels.ro este și ”Stairs by Alex Puchianu”. Apoi, când îl veți întâlni față în față vă asigur că este exact cum apare în clipul în care promovează Dippanels.

Sunt omul care pune preț pe prima impresie și la sfârșitul discuției vreau să simt că omul din fața mea mi-a câștigat încrederea. Alex este printre puținii oameni pe care îi recomand fără rețineri. La cabana de la Baia Sprie n-am nevoie de o scară interioară cu 3 rampe, a mea va fi doar cu 2 rampe și tot la Alex merg cu comanda.

N-am cum să îi fac adresă de email @stejarmasiv.ro, așa cum au Dragoș, Costi, Nicolae sau Ionuț, dar i-aș face, ca să mă asigur că familia StejarMasiv.ro este tot mai mare. Deja numele lui Alex este asociat unei sigle și unui brand românesc.

Pe Alex îl găsiți scriindu-i la emailul – contact@dippanels.ro

stairs by Alex Puchianu - scară interioară în 3 rampe

P.S. Scriam acest material și primesc un telefon din partea unui cititor. Îmi cere o ofertă pentru o scară interioară la Timișoara și îi recomand să-l contacteze pe Alex, chiar dacă Dippanels este în Brașov. Scriu mai departe și după 10 minute mă sună Alex, râzând – ” Călin, omul din Timișoara căruia i-ai recomandat să mă caute m-a sunat. Sunt la 2 străzi distanță de el, în Timișoara, la o măsurătoare. Mă duc de aici direct la el”.

Trag concluzie că dacă e să se alinieze planetele, apoi toate converg spre reușită! Nu există coincidențe!

scară interioară cu 3 rampe
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.