Să știți că ma rog sa nu mă trezesc vreodată ca dupa ce laud mobila din lemn masiv, după ce blogul pe care scriu e ”beton armat” în lemn de stejar, să vină o vreme când o firmă de mobilă din PAL să-mi propună să-i fac reclamă pe situl meu pe bani muuuuulți și sa ajung sa îmi vând sufletul. Acum, admit ca ursul pe bani joacă, dar sper sa nu ajung să-mi calc principiile. Odată am făcut-o, când am postat un articol despre șlapi, ca să câștig o pereche și m-am disperat între mailuri și telefoane că nu aveau numărul meu. Am sters articolul și m-am învațat minte că dacă îmi trebuie ceva mocca așa pățesc.

Nu m-am abținut când am găsit o suită de imagini frumoase cu modele de paturi pentru dormitor, făcute din lemn masiv, adevarat, să nu vi le arăt.

Cine caută la PAL și MDF vopsit cu culori țipătoare, ne-naturale, ce nu crede că găsește în lemnul natural, atunci înseamnă că nu a căutat unde trebuie.

Poți citi și : Topul celor 20 de amenajari interioare cu produse fabricate de noi

Sunt atătea variante si modele disponibile încăt si pe un Gigi Contra îl pot lămuri sa nu facă rabat la calitate. Unde mai pui că această piesă de mobilier face parte dintre cele pe care le folosești cel mai des, dar le admiri cel mai puțin. Le admiri doar atunci când le achiziționezi și ai să vezi modele de paturi dintre cele mai variate, ceea ce îți recomand eu să iei în calcul sunt următoarele:

  • să fie rezistente și fabricate din materiale de calitate
  • să corespundă cu nevoile tale reale în ceea ce priveșc dimensiunile
  • să fie comode, ușor de utilizat, simplu de montat și mutat
  • să nu aibă elemente care depășesc anormal spațiul pe care trebuie să-l ocupe
  • să fie din lemn adevărat, alege ce esență vrei și bucură-te o viață de alegerea ta.

10 modele de paturi

pat de dormitor

modele de paturi de dormitor din lemn masiv

modele de paturi de dormitor din lemn masiv

modele de paturi
pat de inspiratie asiatică

modele de paturi de dormitor din lemn masiv modele de paturi de dormitor din lemn masiv

pat de dormitor

amenajare dormitor scândura brută amenajare pat de dormitor

Cu drag, de stejar masiv.