Paturi din lemn masiv – realizate de Nicolae Roșioru la Râmnicu Vâlcea

paturi din lemn masiv - matrimonial si pat etajat din stejar

Afirmația din titlu se traduce astfel: dacă vreți paturi din lemn masiv vă recomand să apelați la Nicolae Roșioru din Râmnicu Vâlcea. Adresa lui de email este – nicolae@stejarmasiv.ro

sigla Quercus

Noi producem în fabricile din nordul țării, la Baia Mare și Satu Mare mese, scaune, corpuri și elemente tapițate cu piele naturală, produse pe care le găsiți în catalogul nostru –Mobel Amadeus.ro

Pentru că am scris de-a lungul celor 7 ani în această publicație online, dedicată lemnului, mai multe articole care ating segmentul de paturi din lemn masiv, primesc cereri pentru astfel de piese de mobilier și ajung de cele mai multe ori să le redirecționez către Nicolae. Colaborarea mea cu el a început acum câțiva ani, ne știm și ne recomandăm reciproc pe segmente diferite de mobilier din lemn masiv și pot afirma fără reținere că Nicolae s-a specializat în producția de paturi din lemn masiv. A fabricat multe astfel de produse, într-un atelier care azi nu se mai poate numi mic. Omul din spatele brandului Quercus este un tâmplar foarte bun, onest, deschis și comunicativ, pe care am bucuria de a-l avea sub umbrela StejarMasiv.ro ca meșter de-al casei.

Imaginile recente primite de la el, cu două modele de paturi din lemn masiv, de stejar, tip farmhouse, înglobează un design simplu, funcțional și foarte apreciat. Scaunele Cello au spătarul CrossBack similar, cred că dacă cel care deține aceste paturi s-ar strădui să regăsească X-urile în mai multe piese de mobilier, ar putea emite o părere de trend general al amenajărilor interioare în stil fermă, pentru că cu acest curent se asociază designul preferat.

Patul supraetajat destinat copiilor are următoarele caracteristici – Pat etajat stejar masiv / scara cu sertare in trepte / sertare sub patul de jos.

Dimensiuni saltele:
– jos 120 / 200 cm
– sus 90 / 200 cm

Finisaj natural – ulei + ceara.

paturi din lemn masiv

Patul Matrimonial – Stejar masiv- Imbinari traditionale – mortezari strapunse.

Dimensiuni saltea: 200 cm / 180 cm
Finisaj natural: ulei + ceara.

pat de dormitor matrimonial din stejar masiv - paturi din lemn masiv

Noptieră cu 3 sertare

noptiera 3 sertare din lemn masiv de stejar

E simplu, în opinia mea, dacă vreți paturi din lemn masiv, apelați la Nicolae. Considerați modelele de paturi din lemn masiv din acest articol doar ca exemplu de portofoliu pentru ce poate produce, el poate realiza și alte design-uri, inspirate din modele publicate online sau după schițe și dimensiuni furnizate de potențiali beneficiari.

I-am dedicat mai multe articole în ultimele zile, motivat de reușitele lui și de disponibilitatea pentru a sponsoriza următoarea campanie pentru cititorii revistei StejarMasiv.ro Scopul acestor campanii este recompensarea celor care ne citesc constant, cu produse din lemn masiv, produse de meșterii care de-a lungul timpului au fost promovați gratuit în paginile noastre.

Spor la treabă meștere, admir munca ta!

[mailerlite_form form_id=4]

pat etajat din stejar pentru copii
20 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Livrați la domiciliu plata ramburs

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.