La romani, punctul central al oricarei case este locul de luat masa. Cu cat mai multi, cu atat mai bine, iar daca meniul e bogat, mancarea gustoasa si atmosfera calda, acea masa face parte din ambianta creata. O masa solida, durabila, va purta intotdeauna timp indelungat amintirea clipelor petrecute in jurul ei.

Masa de mai jos e construita in stilul tamplaresc clasic, traditional din Colectia Provence si reprezinta, prin forma ei imaginea pe care oricare dintre noi o are in minte si e prima pe care ar desena-o daca cineva i-ar cere sa o faca.

Mesele din aceasta categorie, provinciale, exact cu designul prezentat, fac parte din oferta unui celebru restaurant canadian, din Manitoba. Proprietarii sunt comercianti de mobila si au avut ideea geniala de a amenaja un restaurant in show-room-ul cu mese. Fiecare client isi alege modelul pe care si l-ar dori si pot lua masa acasa dupa ce au mancat asezati la ea. Lungimea mesei poate varia de la 160 cm la 240 cm, iar extensia poate adauga inca 60 de cm. Cu usurinta se poate transforma dintr-o masa de 6 persoane intr-una de 10.

Cred ca doar meniul mai ramane de stabilit, iar blogurile culinare, ca si cel al lui Adi Hadean, pe care il citesc zi de zi, abunda de sugestii delicioase.

Cu drag, de moda veche.

masa extensibila
Solid Oak Table
masa extensibila
Solid Oak Table
masa extensibila
Solid Oak table Extended
<a href="https://www.stejarmasiv.ro"><img src="https://www.stejarmasiv.ro/wp-content/uploads/2012/02/masa_normala_2.jpg" alt="masa extensibila"></a>
Solid Oak Table