Masa Farmer în stil rustic

Masa Farmer este o piesă de mobilier foarte apreciată de cei ce preferă stilul rustic de amenajare a unui dining room. În urma cu vreo 10 zile am prezentat câteva idei de amenajare interioară a unei încăperi prin modificarea echipării cu setul de scaune a unei mese din același gen cu Farmer. Caracteristic pentru acest tip de masă sunt picioarele sub formă de X, așa cum primii tâmplari de nevoie și-au croit mesele în propriile case din materialele disponibile la îndemăna.

Modelul Farmer respectă formatul inițial, însă îl cizelează și-l aduce prin calitatea finisajului mai aproape de timpurile contemporane. Alegerea acestui model declară în numele proprietarului afinitatea și aprecierea pentru originile tradiționale. Masa este fabricată din lemn masiv de stejar, blatul are 3cm grosime, cu scândura lipită pe contra-fibră pentru a evita deformările. Finisajele pot fi de la lac lucios până la aspect mat, cu fibra periată, pentru o senzație tactilă deosebită, apropiata de fibra naturală a lemnului.

Dimensiunile constructive au o lațime a blatului de 90 cm și conform comenzii gama pentru lungime cuprinsă între 160 și 240, cu 78 de cm înălțimea standard pe nivelul platului mesei.

 

masa din lemn masiv
masa Farmer din lemn de stejar masiv
masa din lemn masiv
masa Farmer din lemn de stejar masiv
masa din lemn masiv
masa Farmer din lemn de stejar masiv

Cu drag, de modă veche

Despre masa Farmer am mai scris – Masa Farmer din stejar finisata culoare English Antik și Masa din stejar model Farmer – blat patrat

2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.