Să nu credeti cumva ca am devenit un site de anunțuri de publicitate mica sau mare. Așa suna titlul unui email primit zilele acestea de la o doamnă care a inclus in text o descriere scurta, un inventar al pieselor componente ale setului, dar fara preț. Am mai primit astfel de emailuri si recunosc că am răspuns cum era și firesc negativ, pentru că nu vrem să intermediem astfel de demersuri. Nu intenționez să public anunțuri, însă azi voi face o excepție și sper să fiți în asentimentul meu, marea majoritate a cititorilor acestui blog dedicat lemnului.

mobila veche stil florentin

Frumusețea garniturii de mobila veche prezentată în imaginile atașate din emailul aceleiași doamne m-a făcut să consider acest articol o excepție, o excepție pe care o voi repeta doar în cazul unei aprecieri pozitive personale privitor la calitatea obiectelor din discuție. Vânzarea de mobila veche este o indeletnicire care necesita cunostinte solide de artă și istorie, documentare și un ochi foarte abil și avizat în detectarea falsurilor. Am mai primit emailuri despre intenția de vânzare a unor piese de mobila veche, însă nu erau nici unele pe aproape ca nivel de calitate cu ceea ce se vede in imaginile de față.

Sincer, nu mă pricep, dacă acest set este florentin sau nu, eu aș vedea ceva derivat din Chippendale, cu picioare în formă de labe de animal salbatic, de aceea, mai jos veți găsi exact anuntul din emailul primit cu detaliile aferente, imaginile și datele de contact. Pentru cei care admiră mobila mă număr și eu, dacă sunteți interesat direct de achiziție luați legătura cu vânzătorul DIRECT, nu-mi mai scrieți mie.

Dacă cel care o va achiziționa o va fac prin intermediul acestui articol, mi-as dori ca într-un final să primesc imagini cu acest set de mobila veche amplasat în aranjamentul final.

S-aveți parte de răcoare și sfârșit de săptămână plăcut !

Va contactez in legatura cu posibilitata vanzarii unei garnituri de mobila stll florentin, model deosebil, foarte bine intretinuta, formata din:
– masa cu 6 scaune
– servanta
– masa televizor
– dulap/bliblioteca.
Avand in vedere faptul ca mobila este intr-o stare exceptionala, pretul este doar usor negociabil.
Date de contact Vanzător :

0724160805
Mona Bacali
locatie mobila Bucuresti -Ilfov

Imaginile primite cu mobila veche

mobila veche stil florentin

mobila veche stil florentin

mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
detaliu sculptura picior de masa  stil florentin
masa sculptata stil florentin