Ducem lipsă mare de parte artistică, nu apucăm să stăm cu aparatul de fotografiat în mână pentru fiecare produs care e puțin alt fel și pe care îl producem, de multe ori la cerere. Nu facem mobila la comandă, dar suntem perfect conștienți că o masă sau un corp de mobilă, pentru a face parte complet dintr-o amenajare, are nevoie de corespondentul său, din aceeași familie și gamă, ceva cu care să facă pereche.

Standul firmei de la expozitie
masa Kraken amenajata la standul BIFE SIM 2013

Omul/clientul ar trebui să poată alege o masă plus scaune plus un dresor plus o vitrină pentru ca să poată spune că și-a mobilat un living/dinning. Pentru dormitor la fel, ai nevoie pe lângă pat, care ar trebui să fie de mai multe feluri, și de două noptiere, de o comodă cu sertare plus un dulap de haine sau o măsuță de toaletă. Toate din aceeași familie, nu?

Și uite așa ajungem să ne rugăm de clienți să ne trimită o poză cu piesele pe care le-au comandat. Mare noroc avem că 99 % dintre clienți ne devin oarecum prieteni, adică depășim în comunicare bariera glaciară a relației comerciale, suntem mai deschiși și mai puțin avari, nu urmărim doar profitul, ne interesează să fie omul mulțumit de alegerea făcută, de piesele comandate, de servicii până la urmă.

mobila din lemn masiv
Masa Kraken dintr-o amenajare din Brașov

Am spus multora la telefon despre băncuțele de lemn, cu picioare în X, metalice, dar nu am putut până azi să le și exemplificăm printr-o imagine. Am fabricat mai multe seturi, primul îmi amintesc că a ajuns la București la un filipinez/asiatic cu care ne-am înțeles doar în engleză, dar care de pe timpul salonului BIFE SIM 2013 era decis, comandase masa și a așteptat până am făcut și băncuțele. Atunci am uitat să le fotografiem la fața locului, dar imaginile de mai jos au provenit tot din București printr-o bunăvoință pentru care mulțumim din nou.

bancute cu picioare metalice
banca cu picioare metalice pentru masa Kraken

bancute cu picioare metalice

bancute cu picioare metalice

bancute cu picioare metalice