Bancuțe de lemn cu picioare metalice X pentru masa Kraken

Banca cu picioare metalice X poate echipa mai multe tipuri de mese din categoria celor rustic industriale

mobila din lemn masiv de stejar

Masa Kraken are un picior metalic tip păianjen și se poate asorta cu băncuțe cu picioare metalice X, un compromis necesar pentru stabilitate.

Ducem lipsă mare de parte artistică, nu apucăm să stăm cu aparatul de fotografiat în mână pentru fiecare produs care e puțin alt fel și pe care îl producem, de multe ori la cerere. Nu facem mobila la comandă, dar suntem perfect conștienți că o masă sau un corp de mobilă, pentru a face parte complet dintr-o amenajare, are nevoie de corespondentul său, din aceeași familie și gamă, ceva cu care să facă pereche.

Masa Kraken la BIFE SIM 2013
masa Kraken amenajata la standul BIFE SIM 2013

Omul/clientul ar trebui să poată alege o masă plus scaune plus un dresor plus o vitrină pentru ca să poată spune că și-a mobilat un living/dinning. Pentru dormitor la fel, ai nevoie pe lângă pat, care ar trebui să fie de mai multe feluri, și de două noptiere, de o comodă cu sertare plus un dulap de haine sau o măsuță de toaletă. Toate din aceeași familie, nu?

Și uite așa ajungem să ne rugăm de clienți să ne trimită o poză cu piesele pe care le-au comandat. Mare noroc avem că 99 % dintre clienți ne devin oarecum prieteni, adică depășim în comunicare bariera glaciară a relației comerciale, suntem mai deschiși și mai puțin avari, nu urmărim doar profitul, ne interesează să fie omul mulțumit de alegerea făcută, de piesele comandate, de servicii până la urmă.

mobila din lemn masiv
Masa Kraken dintr-o amenajare din Brașov

Am spus multora la telefon despre băncuțele de lemn, cu picioare metalice X, dar nu am putut până azi să le și exemplificăm printr-o imagine. Am fabricat mai multe seturi, primul îmi amintesc că a ajuns la București la un filipinez/asiatic cu care ne-am înțeles doar în engleză, dar care de pe timpul salonului BIFE SIM 2013 era decis, comandase masa și a așteptat până am făcut și băncuțele. Atunci am uitat să le fotografiem la fața locului, dar imaginile de mai jos au provenit tot din București printr-o bunăvoință pentru care mulțumim din nou.

bancute cu blat de lemn si picioare metalice
banca cu picioare metalice X pentru masa Kraken
bancute cu picioare metalice X
bancute cu picioare metalice X
bancute cu picioare metalice X

Finisajul picioarelor metalice poate părea inox, însă este doar țeavă metalică neagră foarte bine șlefuită și lăcuită. Masa Sigma are picioare din inox satinat care echipează un blat din lemn masiv de cer.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
mobila din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.