Am ajuns să livrăm piese de mobilă în Brăila, ca urmare a unei cereri aparte. Setul de stand TV și 2 turnuri, standard a fost destul de mult modificat, fapt destul de rar pentru noi. Beneficiarul a părut că știe foarte bine ce vrea, discuțiile au fost de la bun început constructive și termenul alocat suficient. Drept urmare, am schițat din creion setul și am făcut oferta pe care beneficiarul a acceptat-o, cu câteva precizări ce s-au dorit a fi clarificate.

setul complet - mobilă în Brăila

Din discuții am apreciat înțelegerea procesului de producție a mobilei din stejar și chiar am livrat un set de mostre de culoare pentru a se putea decide cu piesele finisate în față. A fost cel mai sigur acest fel, nu puteam expedia mobilă în Brăila cu riscul ca tonul culorii rezultate din fotografiere să fie diferit față de intenția din comandă.

Dacă setul original este compus din stand TV de 160 cm și 2 turnuri cu h=200 și lățimea de 70 cm am ajuns să producem pentru această comandă următoarele piese:

  • stand TV standard de 200 cm lungime
  • corp dublu cu h=200 cm, echipat cu sertare Soft close în partea de jos
  • corp simplu cu lățimea de 70 cm și h=150 cm, echipat cu ușă de vitrină și stativ de sticle de vin
  • corp simplu h=200 cm, cu vitrină pe un segment și sertare Soft Close
  • 2 polițe cu prindere invizibilă de 100, respectiv 150 cm
  • masă de cafea cu poliță la 5 cm de pardosea, picioare drepte 90×90 cm

Chiar am dus la băieții care au ansamblat piesele o sticlă de vin ca să monteze perfect înclinația stativului de sticle, pentru ca vinul să acopere dopul complet. Sticla s-a volatizat, însă rezultatul este extrem de bun. Finisajul întregului set este Old Brown, o culoare pretențioasă care pune în valoare fibra lemnului de stejar.

Tot setul este fabricat din lemn masiv de stejar, mai puțin lateralele corpurilor unde s-a folosit aglomerat placat cu blind de stejar de 3 mm grosime. Spatele este placaj de stejar, la fel ca structura, fețele de sertare și de uși, fundurile și capacele corpurilor.

Expedierea am făcut-o printr-o casă de expediții parteneră cu care lucrăm de câțiva ani buni, fără incidente majore. Să duci mobilă în Brăila, din Baia Mare, nu e floare la ureche, m-am bucurat să aflu că mașina a mai încărcat doar saltele, deși noi protejăm piesele din stejar cu colțare de polietilenă expandată, folie bulată și carton în 5 straturi. Am mai scris despre experiențele proastre cu curieri și evit pe cât posibil să le repetăm.

Imaginile cu produsele înainte de ambalare

Stand TV 200 cm - mobilă în Brăila
Stand TV 200 cm
corp cu suport vinuri și vitrină - mobilă în Brăila
corp cu suport vinuri și vitrină

mobilă în Brăila - corp dublu

O vară frumoasă, am bucuria de a lucra cu oameni frumoși, cu bună înțelegere, îngăduință și noi ne străduim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Chiar și când expediem mobilă în Brăila.