Știu că termenul de pliantă, pentru o masă, este mai dorit decât masa extensibila, dar cred că merită să acordați un pic de atenție și modelului Madrid, care pe lângă utilitatea de necontestat are și calitatea de a fi fabricată integral din lemn masiv de stejar. Finisajele clasice sau moderne o prind la fel de bine, iar amenajările actuale se potrivesc pe liniile simple, drepte ale mesei în orice amenajare interioară.

Daca simtiti ca sunteti drag multor oameni, care adora sa va viziteze toti deodata,  inclin sa cred ca o masa extensibila care sa-i cuprinda pe toti ar avea o utilitate neindoielnica. Daca masa ar putea, ca in restul timpului sa nu ocupe tot spatiul din camera, iarasi ar fi de apreciat. In acest articol gasiti o descriere completa a mesei clasice, dreptunghiulare, insa daca va doriti o masa rotunda, de 8 persoane puteti sari direct la masa rotunda din stejar.

 masa extensibila Madrid din stejar masiv

Pentru cei care au in proprietate o camera capabila sa gazduiasca o astfel de masa extensibila cred ca imaginile de mai jos sint edificatoare. Blat, bordura, targ si picioare de stejar masiv,  latime de 100 cm, iar lungimea, aici e schepsisul…. se poate extinde de la 200 la 280 cm, prin sistem cu balama, flip-top. Designul este cubist, margini drepte, cu finisaj la alegere intre varianta antichizata sau sobra. Cea din imagine, destul de greu de fotografiat, este Old Dutch sau English Antik, predominant inchis la culoare. Următoarea masa extensibila Madrid este finisata Natural Oak, cu antichizare pronunțată.

Găsiți în articolul Mese extensibile – producator de mobila din lemn masiv – Maramures o prezentare comparativă a modelelor de mese extensibile pe care le fabricăm.

Masa extensibila Madrid

masa extensibila Madrid din stejar masiv

masa extensibila Madrid din stejar masiv

masa extensibila Madrid din stejar masiv

masa extensibila Madrid din stejar masiv masa extensibila Madrid din stejar masiv

masa extensibila Madrid din stejar masiv

masa extensibila Madrid din stejar masiv

 

Cu drag, de moda veche.

Multumesc pentru poze, Catalin Pop.

Update 2017

– acest tip de masă este în top 3 vânzări pentru România fiind apreciată de mulți beneficiari pentru robustețea ei. Forma și materialul sunt cele care definesc designul acestei mese. Eu prefer și recomand culorile deschise pentru a folosi pe deplin beneficiul adus de stejarul masiv, cu o fibră ce merită lăsată la vedere. Culorile închise, sau cele care acoperă fibra estompează din naturalețea proprie stejarului. Nuanțele de miere – Natural Oak, Corn Antik sau Old Brown sunt cele mai frumoase, însă sunt convins că frumusețea stă în ochiul privitorului.