Masa rotunda poate fi o alegere inspirata pentru o sufragerie eleganta

masa rotunda Masa Rotunda Britain – www.mobel-amadeus.ro

Credem că modelul de masă rotundă Britain este potrivit pentru o sufragerie eleganta. Alegerea finisajului este o opțiune pe care o oferim gratuit la toate tipurile de mese din stejar pe care le producem.

În urma Salonului International de Mobila, Echipamente si Accesorii de la Romaero Baneasa, am ramas plăcut surprinsi de impresia făcuta tuturor ce ne-au vizitat standul, de aprecierile pentru masa rotunda din lemn masiv tip Britain. Modelul expus a și fost achizitionat din târg, cu discount de 10 %. Piciorul masiv, central al mesei sustine un blat rotund. Masa Britain este fabricată integral din lemn de stejar, de 40 mm grosime, cu bordura dublata pentru un efect estetic deosebit. Luati in considerare ca o masa cu diametru de 160 cm este suficienta pentru 8 persoane.

Catalogul nostru online este disponbil la adresa www.mobelamadeus.ro

Acest model de masa rotunda este în portofoliul nostru, alături de modelul Victoria

masa rotunda pentru sufragerie eleganta
Masa model Britain

Remarcile vizitatorilor au fost dintre cele mai variate, in primul rand piciorul, ca sistem constructiv a fost apreciat. Blatul, din stejar masiv, cu ranforsari metalice pe dos, finisat in nuanta Antik Grey, lasă să se vadă si să se simtă fibra pentru un aspect pur si natural in care striatiile si imperfectiunile lemnului completeaza senzatia de autentic.

Mesele rotunde au avantajul de a economisi spatiu in zona de amplasare si de a maximiza utilizarea blatului util prin posibilitatea de asezare a scaunelor fara pierderea impusa de colturile meselor rectangulare. Piciorul central faciliteaza asezarea comoda la masa, confera stabilitate prin constructia solida si contribuie activ ca parte de design la frumusetea piesei de mobilier. Toate genurile de curente de stil au modele de masa rotunda, asigurand incadrarea acesteia in varianta preferata de amenajare interioara aleasa de proprietar. De regulă o amenajare pentru sufragerie eleganta este centrată pe modelul de masă rotundă, cu dimensiuni de 140-180 cm în diametru.

O masă rotundă de 140 cm diametru poate găzdui 6-7 locuri, în funcție de dimensiunea scaunelor. Alegerea unei mese de 180 cm diametru permite așezarea a 9-10 comeseni.

masa rotunda Victoria pentru sufragerie eleganta
masa Victoria din lemn masiv de cer – stejar sălbatic

Imaginile de mai jos prezintă și alte variante și modele de masa rotunda si sugestii pentru amenajarea unui dining room in jurul acestei piese deosebite de mobilier, dar nu sunt produse fabricate de noi ci doar idei de design.

Modele de mese pentru sufragerie eleganta

Modele de mese rotunde de mai jos nu sunt fabricate de noi, dar ne plac și sperăm să reprezinte idei pentru amenajările interioare cu mese rotunde. Sunt extrem de multe soluții de construcție a unei mese rotunde, cu picior central. Oricare producător care se respecta are în portofoliu opțiuni pentru acest segment.

masa rotunda pentru sufragerie eleganta
Model de masa rotunda cu furnir
masa rotunda pentru domeniu HORECA
masa rotunda pentru domeniu HORECA
masa rotunda pentru sufragerie eleganta
model de masa rotunda cu picior din fier forjat
masa rotunda cu picior central strunjit
model de masa rotunda din lemn recuperat
masa rotunda pentru sufragerie eleganta
Picioare curbate si blat rotund cu țarg
amenajare living - masa rotunda pentru sufragerie eleganta
picior central masiv, strunjit

Modelul de masă de mai sus, are un corespondent în portofoliul nostru, prin masa Victoria, produsă din martie 2018.

masa rotunda Victoria pentru sufragerie eleganta
masa Victoria din lemn masiv de cer – stejar sălbatic

amenajare sufragerie

amenajare sufragerie

amenajare sufragerie

amenajare dining

amenajare sufragerie

set sufragerie

amenajare sufragerie
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →