Masa cu picioare metalice – lemn masiv de cer și inox satinat

Catalogul de mobila Mobel Amadeus include mai multe modele de masa cu picioare metalice - Sigma este prima în topul vânzărilor

masa cu picioare metalice Sigma

Masa cu picioare metalice se numește Sigma, de la forma picioarelor metalice. Se găsește în catalogul nostru de mai bine de 3 ani și cred că este în top 5 produse preferate.

Puteți accesa linkul către catalog direct – Masa Sigma.

Alegerea finisajului, în urma unei convorbiri telefonice a fost întotdeauna o provocare pe care am reușit să o rezolv în 99% din cazuri. De regula o masa cu picioare metalice, de fapt orice masă, la fel și scaunele sunt ultimele piese aduse într-un aranjament, după instalarea binalelor, a podelei și eventual a celorlalte corpuri. Astfel încât finisajul mesei trebuie să corespundă cu alte finisaje de lemn, adică să fie similar sau complementar.

masa Sigma

Pentru lemnul de cer provocarea apare din natura fibrei care prezintă colorații în tonuri de miere, cappucino, mergând până la tonuri de maro închis sau chiar dungi negre. Lemnul de cer din Nordul țării nu-i la fel cu cel din Banat, Secuime sau zona Mehedinților. Pe toți versanții Carpaților crește cer, un stejar sălbatic, cunoscut nemților sub numele de KnorrEiche. Preferințele celor ce cumpără mobilă din lemn masiv merg în ultimii 10 ani spre stilul rustic industrial. Lemnul masiv de cer și metalul formează perechi inspirate și reușite pentru a forma o masa cu picioare metalice.

Virgil a scris mai demult despre cerul din zona lui – Izvorul cerului

Finisajul deschis, în tonuri de miere cu intenție spre natur, pentru lemnul de cer este o provocare.

masa cu picioare metalice Sigma

Trebuie selectată fibra atent, eliminând segmentele cu coloraturi foarte închise. Recomandăm finisaje de uniformizare în acest caz, cum este Corn Antik, un glaben palid, care aduce fibra lemnului la un ton unison de culoare, fără a schimba prea mult culoarea naturală a lemnului.

240×100, atât cât are această masa cu picioare metalice model Sigma, este dimensiunea maximă la care producem mese cu susținere pe 2 picioare. Dacă fixăm picioarele la o distanță de 40 de cm față de bordura îngustă, putem merge până la 260×100.

masa cu picioare metalice Sigma

Intervalul de dimensiune de blat până la 320×100 este oarecum neclar, stabilitatea impunând un al treilea picior, pentru a evita flambarea mesei, însă estetica are de suferit, picioarele fiind prea apropiate. Peste 320×100, ca dimensiune de blat, cele 3 picioare se distanțează suficient astfel încât să nu afecteze percepția și utilizarea mesei.

Sigma, masa cu picioare metalice a fost pentru prima dată prezentată în paginile acestei reviste în urmă cu aproape 4 ani – Picioare metalice și blat din stejar masiv – Rustic Industrial însă s-a detașat ca preferință față de celelalte 2 modele cu care a apărut în lumina reflectoarelor. Mesele cu picioare din elemente metalice subțiri, denumite în engleză Hairpin, nu sunt pe gustul românilor, nu cred că am livrat mai mult de 5 bucăți.

Am primit aceste imagini recent, după o livrare efectuată mai demult. La fel s-a întâmplat și cu imaginile cu masa Sigma din articolul – Masa din lemn masiv Sigma – revedere după 2 ani. Am o satisfacție aparte, atunci când comunicarea nu se încheie după expediere și primesc feedback cu încântarea beneficiarului.

Scriem cel mult în proporție de 10 % despre produsele noastre în paginile acestei reviste. Nu tragem de mânecă pe nimeni să cumpere, pentru că marea majoritate a producției noastre se duce la export. Oferim informații, imagini reale, la fel ca și recenziile primite la pagina de MyBusiness Mobel Amadeus.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn

Am constatat, în 2022, ca tot mai multe case de comerț s-au reîntors cu privirea spre furnizori europeni. De o vreme încoace se pare că Europa e mai mare, va putea include și Ukraina, Moldova și Georgia, la un moment dat.

Anul 2022 s-a apropiat de sfârșit, dominat aproape în întregime de conflictul din țara vecină și de creșterea abruptă a prețului energiei. Se pare că e moment de reflecție, de ales cu grijă pe ce cheltuim banii și la calitatea produselor achiziționate.

masa Sigma
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.