Masa din lemn masiv Sigma – revedere după 2 ani

masa din lemn masiv Sigma

Mesajul primit odată cu imaginile acestui model de masa din lemn masiv Sigma este forma cea mai pură de bucurie pe care o pot primi după ani de la expediere. Mai exact 2 ani.

”Dupa cum v-am promis… v-am trimis si pozele cu masa de terasa. Are deja 2 ani de utilizare la exterior. Masa avea si extensii, dar am realizat ca doar ne-ar incomoda… asa ca nu le-am mai pus.”

Am zâmbit, vă dați seama, deși sunt modest din fire și nu mă manifest nepotrivit față de vârsta mea și poziția pe care o ocup.

dance

Nu-i adevărat … m-am bucurat sincer ca un copil când găsește cadourile de Crăciun. Doamna, căci nu-i așa, e drept că doamnele sunt atente la aceste părți cu comunicatul, cu frumosul, cu păstrat o conexiune și răspândit bucurii … mă uit la soția mea și e adevărat 100% tot ce-am afirmat, e cel mai cald suflet pe care l-am întâlnit în viața mea. Revenind la doamna proprietara și la masa din lemn masiv Sigma din imaginile de mai jos, am fost extrem de surprins ca după atâta timp și-a amintit și a făcut acest efort de a-mi comunica imaginile cu masa achiziționată de la noi alături de aprecieri.

Mesele model Sigma au darul acesta, de a genera reacție. Mi-am amintit despre masa de 260×100 Sigma la care am primit imaginea ei pe terasă, montată la 20 de minute după livrare – Masa Sigma – 260×100 – imagine la 20 de minute după livrare

Amenajare de terasă care găzduiește masa Sigma din imaginile recent primite mi se pare de foarte mare bun gust, culori simple, design funcțional și cumpătat, fără excese. Antichizarea blatului din lemn masiv de cer este vizibilă, este o imagine foarte detaliata a blatului. Mi-am amintit că s-au cerut extensii similare cu cele de la masa Xenia, pe care le-am livrat însă se pare că nu sunt utilizate, nu e nevoie de spațiul suplimentar oferit de acestea.

masa din lemn masiv Sigma
Masa din lemn masiv Sigma – esență de cer

masa din lemn masiv Sigma

masa din lemn masiv Sigma

Drept urmare, pentru a celebra această bucurie VOI OFERI DISOUNT 5% pentru orice masa din lemn masiv Sigma comandată până la PASTE, pe parcursul lunii Aprilie 2019. Cine citește aici și-mi solicită acest discount îl va primi cu siguranță. Pe cuvânt, și mă țin întotdeauna de ceea ce promit.

Vă sărut mâinile doamnă, îmi doresc să primiți bucurie dublu cât mi-ați oferit mie!

Update 2021 – Am mai primit imagini cu o masa Sigma dintr-o amenajare interioară de excepție. Masa este produsă de noi, la Baia Mare.

masa din lemn masiv Sigma
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.