Vă provoc la imaginatie – subiectul este Le Tissu By Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

Provocare la imaginație

Imaginatie e tot ce aveți nevoie pentru a câștiga o rolă de material autoadeziv.

Imaginile din ultima galerie din articolul – Birou pentru copii – Povestea unei lucrări realizate de Dragos Costache – sunt prentru cei care dispun de imaginație și doresc să primească un sul/rolă de Le Tissu Adhesif fabricată de Domotex.

suluri de material textil 100% autoadezive
suluri de material textil 100% autoadezive

Condițiile sunt simple:

 • Eu, Calin, sunt singurul juriu/arbitru/judecător care își asumă alegerea câștigătorului
 • participă fiecare cometariu de Facebook sau WordPress la acest articol
 • Durata – 7-11 Octombrie
 • CEA MAI BUNA DESCRIEREA A UNEI IDEI DE UTILIZARE A ACESTUI MATERIAL VA FI PREMIATĂ
 • descrierea materialului este mai jos, în limita descrierilor primite de la producător disponibile, plus referințe
 • nu am cunoștință de existența unui distribuitor pentru aceste materiale în ROMÂNIA
 • site-ul firmei este http://www.domotex.com/en

Povestea are legătură tot cu Maison&OBJET 2016 unde am strâns o sumedenie de idei frumoase, fapt care m-a determinat să particip cât mai des posibil la toate expozițiile la care pot să particip, ca și vizitator simplu, dacă nu ca și expozant.

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

În perindările prin halele uriașe din Paris, eu am trecut, însă Adriana s-a oprit la standul firmei Domotex, Franța. Era firesc ca o femeie să remarce partea de țesături mai degrabă decât un bărbat, dar m-am întors și am ascultat discuția Adrianei cu o d-na reprezentant al firmei. Îmi cade privirea pe cutia cu suluri împachetate și întreb ce sunt. Mi se explică că recent, prin primăvara acestui an, prin aportul departamentului de expedieri care cerea pentru etichetare o variantă adezivă și a celui de producție au dezvoltat acest produs, adeziv, care permite lipirea unui material textil pe orice suprafață.

suluri de material textil 100% autoadezive
suluri de material textil 100% autoadezive

Nu e tapet, deși cu imaginatie poate fi folosit pentru asta. Este bumbac 100%, cu diverse modele, care are o față acoperită cu un strat adeziv care poate fi și dezlipit ulterior și relipit. Rezultatul, aceste suluri cunoscute sub denumirea de Le Tissu Adhesif By Domotex, se comercializează la set, într-o cutie care conține 24 de role diferite, și care are prețul de 150 de EURO.

Mi s-a spus la stand, când am primit o rolă drept mostră că prețul / rolă este de 6,5 EURO. După câteva minute de analiză mi-am dat seama ca vreau să scriu despre subiect și am cerut să achiziționez o a doua rolă, mizând pe faptul că de imaginație nu duc lipsă cititorii revistei StejarMasiv.ro și cred că ar prezenta interes.

AM PRIMIT-O GRATIS !

Deci, duc la îndeplinire promisiunea de a oferi gratis, pentru CEA MAI BUNĂ DESCRIERE A UNEI IDEI DE UTILIZARE A ACESTUI MATERIAL o rolă dintre cele două disponibile. Dacă va fi cazul, voi renunța și la a doua rolă, deși Adriana și-a propus să o folosească pentru a tapița interiorul sertarelor de la biroul lui Tudor, sau fețele de sertare ori blatul. Am cerut de la Dragoș Costache să fie nefinisat biroul și cu acest scop.

Aștept comentariile voastre, imaginile din acest articol sunt doar sugestive. Folosiți-vă de imaginație și mizați că ideea voastră va fi cea mai apreciată.

Domotex a lansat o campanie pentru bloggeri din Franța pentru idei similare izvorâte din imaginatie și mi-au spus că a fost un succes fulminant. Nu am găsit referințe, dar asta e mai puțin important. Voi suporta supărările celor care vor critica decizia mea, am făcut-o și atunci când am dat gratuit un set de Puzzle 3D.

Nu vă temeți, scrieți ceea ce credeți că ar fi o idee bună, nu se știe ce idei pot răsări ! Vreau imagini evident cu rezultatul punerii în aplicare și le voi publica tot aici. Dimenziunea rolei este de doar 200×37 cm, deci luați asta în calcul când imaginația vrea mai mult.

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Stiti pe ce-as lipi-o? As lipi pe usa de la dormitor care e vopsita in alb si nu-mi place! Si ca sa se asorteze cu ceva, as lipi si pe termopanul alb si glaful tot alb, tot din dormitor. Si daca stau si ma gandesc bine, si daca mai ramane, as putea sa tai straifuri si as pune si pe abajururile de la lustra. Si uite asa, as face un dormitor vesel, tineresc! Mmm, ce mi-ar placea!

 2. #3 Comentariu nou

  Este extraordinar. TABLOURI ,LUSTRE,ABAJURURI

 3. #4 Comentariu nou

  Am o ladita de lemn (genul celor de fructe), cred ca are 50/30/20, pe care ma stradui sa o imbrac in material de ceva vreme numai ca nu gaseam solutia potrivita. Se pare ca asta ar fi… fiecare bucatica de lemn inbracata in texil autoadeziv. O sa arate intr’un fel:)

 4. #5 Comentariu nou

  Eu as imbraca 4 sticle de cola/pepsi, care, atasate intr-un cadru de lemn cu 4 gauri in partea superioara, s-ar transforma in vaze vesele pentru flori de camp. Aveam de gand oricum sa il fac, natur, dar ideea cu materialul autoadeziv mi se mai si mai potrivita si indrazneata. Da da, il vreau!!! 🙂

 5. Consider incheiat timpul pentru raspunsuri. Castigatoarea rolei de material este Anca ALM, cu comentariul postat din Facebook. Sper ca ne vei confirma executia, pentru care asteptam imagini cu rezultatul final. Suprafata rolei , in totalitate este de 0.74 mp, sper sa ajunga pentru tablia de pat din usa veche.
  Multumesc tuturor celor care au venit cu idei, s-aveti o toamna frumoasa, roditoare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.