Măine este ziua mea, vreau să fac eu un cadou de ziua mea unei perechi tată-copil, fie băiat fie fetiță. Tot ce trebuie să facă doritorul este să scrie un comentariu, la articolul de față, în care să-mi descrie de ce ar vrea ”EI” setul puzzle 3D cu căsuța. Cred că e la fel de bun și pentru un băiat și pentru o fetiță, de la 3+ în sus. Vreau să fie totul la vedere și sper să nu supăr pe nimeni daca voi alege doar cu sufletul.

Puzzle-urile 3D din placaj sunt fantastice, cred că timpul petrecut cu copii pentru a asambla așa ceva este de ne-egalat. Bucuria lor e una, dar cred că și un adult reacționează la fel de pozitiv după ce se joacă din nou, după ce meșterește ceva timp de 30-40 de minute. Eu am comandat 3 seturi, avionul solar, dinozaurul și o căsuță.

Căsuța care va fi premiul se asamblează fără cuie și include culorile pentru a fi pictată. Joi, în 16 ianuarie, am să scriu un mesaj celui ce va primi căsuța, pentru a-mi comunica adresa.

puzzle 3D - cadou de ziua mea
casa DIY din placaj – ofer cadou de ziua mea

Legatura dintre copii și părinți primează, zilele astea am ascultat două poezii recitate de Florin Piersic care m-au impresionat puternic.

Poate ar fi bine să învățăm să dăruim mai mult decât să așteptăm, să deslușim că iubirea stă-n îngăduință și cumpătare, în oferire … mai mult decât căpătare. Ofer un cadou de ziua mea pentru bucuria mea, nu pentru a cumpăra favoruri. Mă bucură încântarea celui ce primește, așa că totodată, e de mare trebuință și învățatul a primi ceea ce se oferă cu inima dragă, mai presus de valoare. Sufletul pe care cineva îl pune acolo e neprețuit, se cunoaște darul ca fiind mai de preț decât cadoul. Cadoul este un ceva oferit pentru a primi îngăduință, darul este învăluit în sentimente și nu vrea întoarcere, cu doar să facă bucurie sinceră.

Cred că sunt eu siropos, nu mă luați în seamă.

Fiți buni !