Extragere cu noroc pentru măsuța fabricată de Ionuț Dragnea

Coperta cu noroc Masuta fabricata de Ionuț Dragnea

După 5 campanii desfășurate de StejarMasiv.ro în care diverse piese de lemn sau mobilier au ajuns către cititori noi, în 14 februarie Cupidon a săgetat cu noroc un cititor vechi al revistei noastre.

selectia cu noroc

Sunt încântat și am convingerea că măsuța fabricată de Ionuț Dragnea va fi extrem de apreciată de dna Harea, care cu nr. 37 în lista noastră a fost selectată cu noroc de Random.org.

Tehnica alegerii numărului celui noros a fost aceeași de mult timp, am exportat lista cu cei înscriși în Excel, în ordinea înscrierii. Apoi, într-o plajă de la 1 la 278 ( de această dată) am cerut pe random.org selectarea unui număr, cu noroc, în mod aleator. Și asta e tot.

 

Ionut Dragnea portret de tâmplar

37 a fost acum cu noroc, voi anunța prin email norocoasa doamnă că se va expedia către domnia sa măsuța, cu rugămintea de a primi imagini pe care să le adăugăm ulterior acestui articol.

Numărul norocos 37 Cati Harea

Urmează o masă de dining din stejar masiv, un model vechi de tipul Oldies but Goldies, pentru că anul acesta este unul special și unic pentru noi, cei de la StejarMasiv.ro, dar mai ales pentru mine. Apoi Nicolae Roșioru va furniza produsele următoarei campanii, urmat de Dragoș și Costi de la iPlan Furniture. Va urma și o campanie adresată colegilor bloggeri, care contra unui advertorial despre StejarMasiv.ro pot intra în cursa cu noroc pentru o masă din stejar.

Urmăriți momentul când se va lansa noua campanie, valabilă atât pentru cititorii vechi cât și pentru cei noi, care se alatură grupului care primește newsletter. Vă asigur că în același timp verific pentru cei vechi loialitatea față de conținutul publicat, numărul de vizualizări și analizăm ce fel de articole vă plac sau dimpotrivă.

Anterior am mai acordat următoarele piese din lemn:

Lampă Guideco

lampa cu rasina epoxidica

Măsuță consolă – model Provence

masa consola de perete - model Provence

Piese artizanale produse de Hancrafted by Chiuzbi

5 produse oferite de Hancrafted by Chiuzbi
5 produse oferite de Hancrafted by Chiuzbi

Materiale neconvenționale de decor – Domotex

imaginatie Le Tissu Adhesif By Domotex

 

Suporturi de flori – primul concurs – 2012

concursului de articole
Premiul
Numărul norocos 37 Cati Harea
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.