Pe la jumătatea lunii februarie anunțam tragerea la sorti dintre adresele de email care confirma că sunt cititori activi ai newsletter-ului. Am trăit experiența unor campanii de fidelizare goale de conținut din partea furnizorilor de servicii cei mai diverși si cred că primii care trebuie recompensați sunt cei care deja au un istoric în relația cu o companie, înaintea celor care se înscriu noi  convinși de o oportunitate.

Ca urmarea, din lista celor cărora le trimitem email în mod regulat am cerut prin comparare, programului Mailerlite pe care il folosim să compunem newsletterul să ne confirme cei care sunt deja abonații noștri. Pesemne că articolul – Masa consola de perete – model Provence cu 2 sertare – a fost convingător, și am avut încă 20 de noi înscriși în ziua publicării lui.

tragerea la sorti

Am considerat corect să răsplătim fidelitatea și am introdus pentru selectare lista celor 471 de abonați care au confirmat adresa, înscriși anterior datei de 19.februarie.2018. Lista noastră este de câteva mii și avem o rată destul de bună de deschidere și parcurgere a emailurilor trimise, comparativ cu mediile branșei. Mai bine de 25% din lista oficială sunt cititori constanți, cu o rată de click pe conținutul fiecărui email de 12%. După știința mea, suntem la nivel dublu față de medie.

Poate nu toți cei care își adaugă adresa de email înțeleg ce facem noi aici, însă selecția pe care o facem regulat elimină adresele de email care au trecut de 10 emailuri nedeschise. Asta ne ajută să păstrăm rata reclamațiilor de spam sub 0,1 %, adică 1 din 1000. Nu vreau sub nici o formă să ajungem să umplem căsuțele de email ale celor ce nu ne citesc cu adevărat.

tragerea la sorti

Ajungem astfel și la tragerea la sorti. Am folosit pentru tragerea la sorti site-ul random.org, pentru imparțialitate. Am salvat lista adreselor de email confirmate, ordonate în ordinea numarului de emailuri primite și deschise, de la mic la mare și am cerut o selectie după numărul de ordine.

tragerea la sorti

Căștigătorul în urma selecției a fost d-l Georgescu Claudiu, căruia i-am trimis deja un email pentru a-l înștiința.

Acesta este răspunsul său : Mi-ati facut o bucurie imensa in acest inceput de primavara plin de nameti. Stam la casa in apropierea Constantei si acest martisor a sosit ca un dar bine-venit. Intreaga familie a primit cu mare incantare vestea. Mereu am fost fascinati de tot ce inseamna traditie si sa aveti convingerea ca va apreciem munca, aceasta arta care este atat de rar intalnita in zona noastra.

Vom finisa masa consola Provence cu finisajul Natural Oak și-o expediem in cursul acestei săptămâni, sper.
Întâmplarea face ca masa pe care cititorul nostru o va primi să fie în aceeași zonă cu o recentă comandă de la clinica Implantodent din Ovidiu unde o masă similară, finisată French Antik va întâmpina vizitatorii.
Cu drag, pentru cititorii noștri.