Casa din lemn masiv de pe meleagurile Tasmaniei!

casa de vacanta din lemn din Tasmania

Tasmania este o superba insula din sudul Australiei, iar minunata casuta din lemn masiv de care voi vorbi astazi, isi face veacul pe ea. Știm despre Tasmania doar din desene animate, insă diavolul tasmanian nu face parte dintre protagoniștii realității pe care o descriu azi. Suntem cu această construcție într-un vis palpabil, frumos, cu priveliște la ocean, între pereți de lemn cu binecuvântarea unei clime blânde. Această construcție este un Opne Space în totalitate, cu siguranță intimitatea membrilor unei familii nu are nevoie de uși.

casa de vacanta din lemn Tasmania

Cu o bogăție de lemn natural, de la pereti, podea, tavan pana la mobilier, casa are un aspect foarte ospitalier. Designul interior cu atingerea sa rustica, te duce duce cu gandul la unele ferme australiene. Casa nu este impopotonata cu detalii inutile, din contra pastreaza o linie simpla, accesoriile fiind doar cartile si mobilierul.

In ceea ce priveste designul exterior, ador puntea de lemn care duce la râu, pare de vis. M-as muta in aceasta casa pentru a ma relaxa, a visa si uita de tot, a ma bucura de tacere si a mă gândi la planurile de viitor.

Pentru cei care cauta evadarea din orasele de beton, pentru cei care iubesc natura si viata intr-un mod sanatos, acesta minunata casa reprezinta solutia. Climateric ar avea nevoie de unele modificări, dar sper să puteți prelua idei din Tasmania pentru configurarea interiorului. Indiferent dacă priveliștea duce la munți sau la ocan, important este confortul interior. Nu vom prăji porcul la interior la infinit, ne putem debarasa de anumite șabloane convenționale, fără regret.

Pe tot mapamondul există exemple de case construite cu atenție spre specificul local. Este bine să le păstrăm pe fiecare în locul de baștină, iar bucuria admirării să ne ducă spre călătorii. Sufletul fiecăruia are nevoie de frumos, cred că sentimentul unui veșnic călător este setea cu care absoarbe fiecare peisaj, stâncă sau clădire văzută sau sentiment nou încercat.

Mai poți citi – Viața la țară – turism în Toscana – fermă de închiriat sau Blancaneaux Lodge, Hotelul lui Francis Ford Coppola

casa de vacanta din lemn din Tasmania
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua
    acest tip de finisaj confera durabilitate si rezistenta in timp lemnului,ferindu-l de toate „cataclismele”.In cazul in care aveti o firma care aplica acest procedeu la mobilierul din lemn sunt interesata de date de contact.
    Multumesc mult!

  2. #2 Comentariu nou

    Foarte interesant. Merge și cu alte tipuri de lemn? Ma gândesc la fag sau brad.