Model de birou din stejar masiv, fabricat la comandă de Iosif și Costache Industries 🙂 – fantastica denumire, de fapt brandul lor este iPlan Furniture.

birou din stejar masiv birou din stejar masiv

 Datele concrete descriptive pentru birou din stejar

  • Material – 100% din stejar masiv
  • Realizare – unicat, parte dintr-un proiect de amenajare din București
  • Producție – manufacturat, cu îmbinări în coadă de rândunică la sertare, încleiat ca structură
  • Dimensiuni – 160x65x75 cm

Descrierea meșterului pentru birou din stejar

Productia – blatul, corpul, tablia spate stejar masiv cu scandurile imbinate si incleiate de 2,4mm, corpul cu 4 sertare cu glisiere Hettich Silent V6, sertarele din lemn masiv. Particularitatea este frontul dintr-o bucata intreaga cu falț si laterale imbinate in coada de randunica oarbe, lateralele din bucati intregi cu grosimea de 1,2 cm imbinate tot in coada de randunica. Grosimea le da o finete deosebita si nu compromite rigiditatea. Plinta din bucata intreaga imbinata la 45 de grade si perimetrul  superior al suprafetei de lucru imbinat in nut si feder tot la 45, inaltat in spate, lucru care il personalizeaza si defineste spatiul de lucru. Perimetrul l-am remodelat de 2 ori, ajungand in final la o forma simpla si foarte eleganta.

Întrebare din partea Stejarmasiv.ro

evaluare - chestionar
evaluare – chestionar

La ce preț considerați că poate fi evaluat și dacă credeți că merită standardizat și introdus în producția de serie. Fabricăm în acest moment biroul Bergen, din stejar masiv, însă dimensiunile acestuia sunt mai mari, 177×80 pentru blat, fiind echipat cu două corpuri, stânga-dreapta față de poziția ocupantului. Am scris acum 2 ani despre acest birou și până acum numărul de birouri Bergen achiziționate în România depășește 50 de bucăți. Birou din lemn masiv de stejar

Ca și termen de comparație vă informez că pentru modelul de birou din stejar masiv Bergen  costul este de 4450 lei, TVA inclus. L-am mai prezentat aici – Birou din stejar masiv model Bergen – clasic si elegant

Modelul de față, mai mic, poate prezenta interes și conform cererilor primite de-a lungul timpului știu că există interes pentru dimensiuni mai reduse. Mi-aș dori o interacțiune cu cei care citesc acest articol, vă rog să exprimați o poziție vis-a-vis de design, calitate și opțiunea voastră privitor la costul pe care ați fi dispuși să-l achitați pentru acest produs. Alegerea finisajului, adică a culorii este liberă, fără costuri suplimentare. Încerc să creez un newsletter cu un chestionar, pe care să-l expediez tuturor celor care sunt înregistrați în baza de emailuri pentru a primi update-uri de la noi.

Personal apreciez foarte mult toată construcția acestui birou din stejar masiv și mi-aș dori să cred că este un produs apreciat și dorit. Acest demers este primul de acest gen pe care-l fac așteptând răspunsul celor ce pot fi interesați de achiziționarea lui. Cred că opinia voastră este extrem de importantă.

Produs fabricat în România, de români … sper pentru români.

În serie producem mai multe piese, printre care și cel prezentat în acest articol cu denumirea Bergen. L-am prezentat într-o amenajare finală, în București într-un articol din vara lui 2018.

Pentru variante de piese de birou extrem de suple, Masa Staple și scaunul Carlton sunt forme confecționate din elemente metalice subțiri și lemn masiv.