Astazi va voi prezenta un apartament modern dintr-un coltisor de lume de care nu am mai vorbit in articolele mele si anume – Tel Aviv.  Chiar daca nu era asa conturat in mintea mea, Tel Aviv-ul este un oras vibrant, modern, cu ritm de viata alert, care este cel mai bine cunoscut pentru plajele sale inundate de soare, cluburi de noapte pline de viata, magazine de designer si pietele aglomerate. Tel Aviv este marturia vie a primului oras evreiesc modern. Povestea orasului Tel Aviv este intretesuta cu renasterea minunata a Israelului contemporan în sine.

De aceea acest apartament modern pe care il vom analiza astazi este unul vibrant si modern, situat intr-o locatie fabuloasa si cosmopolita plina de baruri, cluburi si restaurante.

Designul  spatiului este unul propus de TLV Get Away Design, o firma de design interior care iti promite evadarea din spatiul israelian traditional. Spatiul este destul de energic , unde se  stimuleaza creativitatea. Interiorul este de-a dreptul scaldat in lemn masiv, fapt care ma incanta.

Imi place jocul de culoare folosit cu multa creativitate si in acelasi timp elementele decorative readuse la viata, cum ar fi jucariile.

P.S: Pentru doritori, aparatamentul este de vanzare!  🙂

living plin de lemn - apartament modern

design interior cu lemn masiv - apartament modern

lampa din lemn masiv - apartament modern

bucatarie din lemn masiv

bucatarie din lemn

chiuveta din lemn masiv - apartament modern

baie din lemn masiv

Articole similare referitoare la amenajari interioare pentru un apartament modern gasiti mai jos. Subiectul este foarte apreciat pentru ca spatiile mici au o particularitate de design aparte, limitata de spatiul redus si se bazeaza pe creativitatea celui care se încumetă să gândească un astfel de interior. Multi-funcționalitatea este obligatorie si foarte diversă.

Apartament din Minsk, Belarus cu decor steampunk

Apartament din Moscova – arhitectură modernă

Apartament american decorat în stil european