Zugravim iarna?

zugravit casa

A venit iarna, fapt care  îngreunează realizarea zugrăvelilor. Din cauza vremii nu mai avem același spor și timpul în care zugravim o cameră durează mai mult. Vremea rece ne afectează, nu mai avem aceeași pofta de viață, de muncă, iar aerul umed și rece nu lasă materialul aplicat pe pereți să se usuce.  Însă noi suntem încăpătânați, vrem ca sărbătorile să ne prindă cu un decor mai nou și mai călduros, de aceea nu ne lăsăm cu una, cu două și ne hotărâm că zugravim!

Zugravim si iarna si vara

Pe aceste considerente, am făcut o mică cercetare legată de zugrăveala pe perioadă de iarnă. Așadar și prin urmare situația stă cam așa:

Trebuie neapărat să incălzim încăperea cu cel puțin 2 zile înainte, aerul trebuie să fie cald, în felul acesta ajutăm la uscarea materialelor folosite.

Nu e mare filosofie! Ne-am inteles,nu? Două, trei lemne în soba, pornim caloriferele, aprindem convectorul și ne apucăm de treaba. Acum avem căldurică, însă aburul care iese din materialul aplicat pe tavan și pereți trebuie evacuat din încapere; în aceste condiții lăsăm fereastra până la finalul procesului de uscare.

În acest fel se poate zugrăvi iarna fără probleme. Ce ziceți, redecorăm cu ocazia sarbătorilor de iarnă?

 

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. ha ha ha …
    Trebuie sa urmaresc ce se intampla pe aici, interesant este faptul ca inceputul articolului seamana foarte bine cu ce am scris eu aici: ”www.meserie.info/2013/10/zugraveli-ploi-frig.html”
    restul, nimic interesant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.