Usa veche – 5 feluri de a o transforma in mobilier

usa veche

Mobilierul dintr-o usa veche intră la categoria aceea care ne place unora dintre noi: nu aruncăm lucrurile vechi, ci le reparăm. Știți că circula pe internet imaginea cu acei bătrâni care după ani de căsătorie se țineau de mână și, fiind întrebați cum a rezistat mariajul lor, spuneau că s-au născut într-o vreme în care lucrurile se reparau, nu se aruncau. Acum nu doar că nu aruncăm, dar încercăm să dăm o altă utilitate, încercăm să ne exprimăm artistic prin toate mijloacele pe care le avem la îndemână.

Într-un apartament, o usa veche ne-ar da o stare de demodat probabil, dar am identificat câteva feluri de transformare a lor, redesenând designul casei dvs. Sigur aveți pe la bunici o posibilă sursă, ori cunoașteți oameni care refac apartamente pentru a putea obține o usa veche. Mai avem puțin până să se dezvolte cu adevărat târgurile de vechituri la noi. Apropo de asta, am fost în weekend la un târg de antichități organizat în mall-ul Vivo din Baia Mare și mi s-a părut tare slab. Se pare că nici târgul de vechituri de la Negreni, nu mai e ce-a fost.. să mă contraziceți dacă am informații greșite!

1. Cuier de așezat la intrarea în casă – dacă găsești picioare să faci o bancuță și adaugi agățători, sigur îi surprinzi pe cei care îți trec pragul

usa veche

2. Băncuță de așezat în grădină sau pe un balcon închis

usa veche

3. Raft pentru baie- cu mici accesorii poate fi transformat într-un raft și suport de prosoape. Eu l-as vedea și în bucătărie ca raft pentru condimente

usa veche

4. Insulă de bucătărie – aici avem o alăturare de mai multe uși cu modele diferite, foarte ingenios

usa veche

Citește și: 10 “insulite” de bucatarie unice

5. Măsuța de cafea – nelipsită din orice sufragerie

usa veche

usa veche

V-am oferit câteva idei, depinde de dvs cum alegeți să le puneți în practică. Nu uitați că orice amenajare a interiorului trebuie să fie făcută în funcție de preferințele și nevoile dvs.

Dacă nu aveți idei despre cum să le restaurați, vă recomandăm unul dintre cele mai citite articole ale noastre, cel legat de restaurarea mobilei, iar pentru protecția ei, noi lucrăm foarte bine cu uleiurile de in de la painteco, o vopsea ecologică, fără solvanți toxici.

Vouă care din sugestiile de mai sus vă plac?

usa veche
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.