Sucitoare din lemn cu model

pentru bucatarie din lemn prajituri fursecuri biscuiti

Tot ETSY.COM aduce în față cele mai multe surprize din lemn pentru mine, cum este ideea de sucitoare cu model reliefat, pentru ca e imposibil de egalat multitudinea de idei năstrușnice ce poposesc sub pălăriile celor ce s-au înscris acolo. Să imprimi modele pe aluatul de biscuți a fost pentru mine o caracteristică care făcea referire doar la forma exterioară, nu la suprafață. Un polonez, ce deține taraba Vatek Rolling Pins pune la vanzare la prețuri ce nu cred ca trebuie comentate, sucitoare de lemn, cu model. Rezultatul folosirii lor e similar cu embosarea, adică modelul în relief, palpabil, de pe materialele textile.

Deja am senzația că lemnul și bucătăria sunt inseparabile, că nu se mai termină niciodată procesul de achiziție pentru toate acele minuni mici, insignifiante, care după ce le descoperi realizezi că nu știi cum ai putut trăi fără ele. Un suport de carte, o solniță sau setul de linguri de lemn, mojarul, acum și sucitorul.

pentru bucatarie din lemn
model cu dinozauri
pentru bucatarie din lemn
model cu pisici
pentru bucatarie din lemn
model cu vulpi
pentru bucatarie din lemn
model embosat geometric
pentru bucatarie din lemn - sucitoare
model geometric
pentru bucatarie din lemn - sucitoare
model made by Losia
pentru bucatarie din lemn - sucitoare
prajituri fursecuri biscuiti

Cu drag, de bun gust.

Update 2017 – Gama produselor ce pot fi realizate din lemn și pe drumul căruia calcă mulți tâmplari români este încă foarte săracă față de tot ceea ce se poate face pe acest domeniu. Ideea de față poate sta fără probleme alături de jucariile din lemn sau mecanismele din lemn care îi preocupă azi pe câtiva cunoscuți de-ai mei. Le-aș sugera să mai iasă din atelier și să ”piardă” vremea mai mult informându-se.

Update 2018 – citește și Cum amenajezi o cofetarie într-un mod apetisant? sau despre ciocolateria Leonidas din Timișoara unde am livrat mese și scaune Laura fabricate de noi. Am publicat imaginile cu amenajarea interioară, după ce mobilierul a fost instalat și suntem tare mândri de reușită. 

pentru bucatarie din lemn
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Sunt deosebite obiectele d-voastra de mobilier…puteti spune in ce orase va gasim?…eu doresc in Craiova.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.