Stand HiFi din stejar și 4 bare filetate

stand hifi cu blaturi din stejar masiv

Este o lună mai lejeră, avem timp de proiecte atipice și pentru beneficiarii care au comandat anterior și disponibilitatea de a produce piese unicate la comandă, cum sunt blaturile pentru acest stand HiFi.

5 bucăți, 80×60 cm, cu gaură de 20 mm, situată la 4 cm de margini pe colțurile fiecărui blat.

Nu este piesă de portofoliu, cu care să avem pretenția de impresie, este mai mult bucuria beneficiarului care mi-a scris după ce a montat componentele pentru acest stand HiFi că arată mai bine în realitate decât în poze.

stand HiFi din stejar masiv

Stand HiFi din stejar și bare filetate

Eu am recomandat inițial să se înlocuiască partea metalică cu flanșe de instalații, filetate și cu bare, așa cum e construit modelul de masă Industrial Pipe, însă costurile se pare că s-ar fi dublat. A mers pe bare filetate de 18 mm cu piulițele și șaibele aferente, care nu au avut un cost exorbitant.

Aici, cu blaturile comandate de la noi, grosime de 28 mm, a folosit o suprafață de aproape 1,5 mp. Nu e departe de un blat de masă standard de 180×90 cm.

Sigur că mă aștept să recunoașteți turnul fabricat de noi și prezentat anterior în articolul – Stand TV și corpuri din stejar masiv pentru living

Pentru pasionații de scule audio, cele vintage sunt cele mai apreciate. Mi-am propus și eu să îmi bucur sufletul cu un astfel de set, în amintirea vremurilor de studenție. Azi aș construi și eu un stand HiFi și sus aș pune neapărat un Kashtan. Magnetofonul mi se pare și azi o minune, am auzit pe unii pasionați explicând că sunetul e mai bun decât orice digital. La fel și cu Marshall-urile pe lămpi, au sunet mai cald.

Aaa … am mai trimis și două laterale de deck, care inițial erau din PAL, dar timpul le-a deteriorat și acum sunt din stejar. Uleiat cu ulei Woca.

laterala din stejar pentru deck Pioneer

Pentru audiofili am mai scris câteva articole și sper să am și eu timp cândva să fac audiții. Trebuie stare de spirit, relaxare, condiții și un sunet perfect.

Meze Audio
camera de auditii cu Sound Diffuser
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.