Masa Industrial Pipe – rustic industrial derivat din elemente de instalații sanitare

Masa Industial Pipe Masa Industial Pipe

Este un domeniu în care musai fiecare producător trebuie să vină cu răspunsul și interpretarea proprie pentru a încorpora flanșe, coturi și țevi de instalații sanitare, noi am produs masa Industrial Pipe. Nu-i mult timp de când am scris Flanșe, coturi, țevi de apă ca structuri de susținere pentru lemn , doar un an, și nu credeam că vom ajunge să abordăm și noi acest segment. Se pare că nu-i scăpare, drept urmare, interpretarea noastră de rustic industrial arată așa:

Masa Industrial Pipe
Masa Industrial Pipe

Se poate descrie simplu suportul metalic al acestei mese : 4 flanșe, 4 coturi T și 4 suduri la legăturile scurte dintre picioare. Finisajul pentru partea metalică la masa Industrial Pipe este negru, cu accente de șters la zonele de contact.

masa Industrial Pipe
suduri, coturi și flanșe

Blatul mesei este construit din lemn masiv de cer, cu caracteristicile sale inconfundabile. Grosimea blatului este de 3 cm pe toată suprafața și încă 3 cm pentru dublarea bordurii pe toate perimetrele. Spun perimetre pentru că blatul din imagine are 300×100 cm și este compus din 3 segmente. Centrul are 200×100 cu 2 extensii demontabile de 50×100 cm.

Putem desigur produce masa la mai multe dimensiuni, chiar și fără extensii. În opinia mea cred că s-ar potrivi și ca birou de director de fabrică, dacă producția ar fi una industrială, dar atunci trebuie eliminată o legătură longitudinală.

Am publicat modelul în catalogul de produse Mobel Amadeus și deja a avut parte de aprecieri. În funcție de stilul amenajării și preferințele beneficiarului/arhitectului/designerului piese de acest tip sunt imperios necesare pentru a completa o soluție atipică.

masuta de cafea in stil masa Industrial Pipe
Masuta de cafea

Sunt deosebit de intrigat de aprecierea acestui model și voi reveni asupra articolului de față de îndată ce voi avea prima comandă fermă din România de masa Industrial Pipe cu o fotografie a aranjamentului unde a ajuns, dacă beneficiarul va binevoi să ne-o trimită.

masa Industrial Pipe
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.