Masa rotunda Britain | Masa de 8 persoane

masa rotunda din lemn masiv Masa 8 persoane

In Baia Mare se poate comanda o varianta de masa de sufragerie deosebita de orice am vazut disponibil in magazine.
Modelul se preteaza sufrageriilor ce nu permit desfasurarea unei mese clasice, dreptunghiulare de 250 cm, pentru 8 persoane. Pana in acest moment poate fi achizitionata doar din cataloagele caselor de design interior din Olanda si Germania. Din Septembrie 2012 este disponibila online și detaliile pentru dimensiuni sau culori le puteti vedea pe catalogul de mobila din lemn masiv de aici – Masa Rotunda model Britain

Culoarea este la alegerea clientului care are la dispozitie din paleta de culori 12 variante ce nu adauga nici un cost suplimentar.

Dimensional sunt disponibile diametre de la 100 la 180 cm, cu inaltime de 78 cm si latime a blatului de 5,6 cm aparent prin dublarea pe intreaga circumferință a bordurii. Masa din imagine ofera o suprafata circulara cu diametru de 140 cm. Circumferința mesei este de 4,4 m, iar prin distribuire ergonomică de câte 60 cm se obțin confortabil cele 8 locuri pentru ocupanții de la această masa rotundă. Piciorul are constructie masiva din elemente de stejar masiv, ca de altfel întreaga masă si ofera o stabilitate deosebita fara a ingreuna excesiv intreaga piesa.

Montajul piciorului se face cu șuruburi cu cap imbus, în număr de 8 bucăți. Durează doar 10 minute ( pentru un meșter nepriceput) sa le prindă pe acestea în piulițele îngropate în blat. La transport, blatul și piciorul se livrează separat mbalate în carton protector cu 5 straturi.

masa rotunda Britain

Detaliu de bordura si picior pentru masa rotunda

 

Căteva variante, de masa rotunda Britain fabricate în 2014, pot fi văzute aici

Masa rotunda neagra –https://www.stejarmasiv.ro/masa-britain-rotunda-finisata-in-culoarea-neagra/

sau

Varianta cu blat pătrat – https://www.stejarmasiv.ro/masa-din-stejar-britain-cu-blat-patrat/

Cu drag, de moda veche

masa rotunda din lemn masiv
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Tot in categoria sablare ar putea intra si indepartarea unei vopsele vechi de pe o fereastra sau usa.Multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.