Scaun Quadrant – metal și piele naturală

Scaun Quadrant

Aprecierea pentru un model de orice vine în urma familiarității cu forma sau aspectul. Modelul de scaun Quadrant este o varianta actuală a unei soluții cu vechime pe piața de mobilier. Am avut acum 15 ani, acasă, două scaune aproape identice, cumpărate dintr-un second-hand, pe vremea primului an de carte de muncă. Erau tapițate cu stofă și oricine a stat pe ele a fost surprins de comoditatea lor.

"<yoastmark

Forma și materialul metalic pemite un mic balans, iar scaunul se ”lasă” sub greutatea unui om normal, suficient de puțin cât să nu deranjeze și să dea senzația că se pliază pe particularitatea ocupantului. La mișcările corpului nu reacționează rigid chiar dacă buretele nu are o grosime considerabilă. Elasticitatea metalului oferă confort și se pare că după o perioadă, moda revine. Producem în serie constant pentru Olanda, acest model și este foarte apreciat. Fiind poziționat în segmentul superior de calitate, designul trebuie să completeze gama de mese cu aspect și materiale rustic industriale. L-am livrat pentru a echipa la Cargo Speed International din Timisoara o masă model Porto, utilizate pentru birou. Au revenit și au mai comandat, asigurându-ne că vor recomanda soluția celor care se arată interesați.

L-am prezentat anterior și în seturi, în mai multe articole. Ne-am bucurat că cei mulțumiți de alegerea făcută ne-au trimis poze cu amenajarea finală. Am realizat chiar că nu l-am prezentat individual într-un articol, chiar dacă este în topul volumului de vânzări și pe România. Pentru că nu avem distribuție și nu promovăm aceste produse fabricate în principal pentru export altfel decât în mediu online, ajunge doar în atenția celor care navighează și citesc mai multe articole publicate pe blog.

Ca și dimensiuni gabaritice este un scaun mediu, ergonomic și ușor de poziționat. Oferă confort la utilizarea pe termen lung și poate fi o alternativă pentru scaunele directoriale. Sigur că scriem despre lemn și în componența acestui scaun nu găsim acest material, însă lemnul din blatul mesei poate fi asortat sau complementat cu culoarea pentru pielea Buffalo. Sunt disponibile mai multe tipuri de cusături, pentru spătar sau șezut. Culorile baițului pentru piele sunt disponibile din gama clasică cu nuanțe de Dark Brown, Vintage Coniac sau Genuine Leather.

W 57 / D 67 / H 96 – dimensiuni gabaritice exterioare. Pentru mesele cu picioare metalice, mai ales modelul de masă Kraken, este o alegere perfectă.

Testimoniale care includ modelul de scaun Quadrant

Testimoniale mobila din stejar masiv
Masa Kraken si scaune Quadrant
mese fixe cu sertare
Masa Porto 160×90 cm si scaun cu rama metalica Quadrant – Cargo Speed Timisoara

Imaginea de mai sus are o poveste – citește-o –Mese fixe cu sertare model Porto pentru birou

Imagini cu modelul de scaun Quadrant

Articol similar : Masa Kraken cu scaune tapitate pe rama metalica

Scaun Quadrant
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.