Scari din lemn pentru un interior armonios

scari lemn

Gustul și educația eleganței o vezi foarte bine în casa cuiva dacă te uiți la scari. Nu v-am scris în ultima vreme prea mult, fiindcă am fost plecată într-o scurtă vacanță. Încerc când plec să nu mă gândesc la ce activități am de făcut profesional, deși e foarte greu. Când scrii, sau când ai un job care presupune pe lângă parte organizatorică și multă muncă de creație, ești mereu în căutare de subiecte. Sau mă rog, cumva, subiectele te găsesc pe tine.

scari lemn

Mai mult, încep să vizualizez încet viitorul apartament ( sunt în proces de căutare a unor potențiale oferte ) și am ajuns la concluzia că e un amestec de stiluri pe piață, fiind foarte greu să alegi mobilier, decorații, geamuri, care să pară din același film.

La scari, cel mai tare mă deranjează vizual inoxul. Mă deranjează în aceiași măsură și la terasele exterioare ale unei case. Nu știu dacă are legătură alegerea inoxului cu prețul. Sau ne place foarte mult că pare ”flashy”, sclipitor. Importăm și noi de la alții ce nu trebuie, imaginile cu interioarele din țările europene oferă inspirație și bun gust educat în timp și în alt sistem. Niciunde nu am văzut altceva decât lemn.

scari lemn

Îți recomandăm și Mobilă în stil ” casa de la țară ”

Am în minte când scriu piesa ”Stairway to heaven” a lui Led Zeppelin. Nu știu cum vă imaginați dvs scara spre rai, dar eu o văd din lemn :).

Există combinații de lemn și piatră. Dacă e vorba de o cabană deschisă publicului,am observat tendința de a folosi piatra pentru scări. Sigur că la un trafic intens, aceasta este mai rezistentă, și aranjată cu gust, poate să fie chiar plăcută. O altă combinație e lemnul cu fierul. Dar cel mai bine ar fi să la imaginile să vorbească de la sine.

Cu drag de inspirație!

scari lemn

scari lemn

scari lemn

scari lemn

Dippanels, colegii noștri din Brașov pot executa astfel de lucrări.

scari lemn
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.