Masa consola de perete – model Provence cu 2 sertare

masa consola de perete - model Provence

Am planuri mari cu această masa consola de perete, provenind din colecția Provence, pe care am fabricat-o acum multă vreme. Timpul a impus reducerea gamei și nu mai producem multe piese din această serie, deși acum 15-20 de ani reprezenta aproape întrega noastră producție. Modelele sunt clasice, eu personal folosesc o astfel de masa, din colecția Provence, varianta extensibilă și nu aș schimba-o pentru nimic în lume. Este perfect adaptată spațiului pe care îl deservește și simplitatea formei o face ușor de adaptat oricărei amenajări.

masa consola de perete - model Provence

Masa consola de perete este parte din setul de piese utilitare adiționale necesare unei amenajări. După ce spațiile au fost mobilate general, cu piesele mari, apare nevoia unor detalii de mobilare cu particularități aparte, în zonele de tranzit. Holul, mobilarea  lui în sine este o parte distinctă. Mai ales holul de la intrare, unde e nevoie de mobilier funcțional adaptat ca dimensiuni. Sunt puține opțiuni disponibile în magazinele de profil iar căutarea piesei perfecte este de multe ori o sarcină greu de îndeplinit cu succes.

Pe de altă parte, intenția mea referitoare la această piesă este alta. Avem pe stoc 7 bucăți, descoperite recent într-un colț de depozit, pe care le-am rezervat acestui demers.

Voi expedia gratuit, cu titlu de cadou, o masa consola de perete model Provence, unuia dintre cititorii fideli ai newsletterului revistei Stejarmasiv.ro . Cred că e nedrept ca beneficiile sau ofertele să fie adresate doar pentru a aduce cititori noi și este vital să încep cu un cadou oferit celor care deja sunt abonații noștri de ani de zile.

Am trăit de multe ori experiența condițiilor avantajoase oferite doar celor care renunța la concurența și se transferă de la o companie la alta, ca beneficiari de produse sau servicii. Cei care deja sunt integrați într-un sistem nu primesc nici un fel de avantaje, sau sunt reduse ca valoare și nu exprimă aprecierea pentru consecvența arătată în timp.

Acest produs va ajunge la unul dintre cititorii noștri, înscriși până la data publicării acestui articol. Încă studiez cum să fac procesul de selecție și atribuire și va fi printr-un email de tip Newsletter, pe care il vor primi abonații noștri și prin care vor trebui să-și confirme adresa de email. Confirmarea va înscrie adresa respectivă de email într-o listă noua, pentru a-i departaja pe cei activi de cei care s-au înscris, dar nu ne citesc. Voi compara listele și voi păstra doar adresele de email valide, înscrise până la data de 19.02.2018. Folosesc un utilitar de NWL care îmi permite compararea listelor. Apoi, printr-o selectare random voi atribui unei adrese masa consola de perete tip Provence și o vom finisa în culoarea aleasă de câștigător. Expedierea este gratuita, deci cel care va fi selectat să o primească nu va avea nici un cost. Va primi din partea mea în schimb rugamintea de a ne trimite imagini cu masa în aranjamentul interior final.

Sper să nu trezesc polemici pe baza procesului de selecție, promit că nu voi fi părtinitor. Oricum, decizia acestui demers îmi aparține, și cred cu tărie că alegerea trebuie să fie una reală, dintre cei care ne citesc deja.

Gama Provence pe care o producem încă mai numără următoarele produse : masa extensibila Provence și biroul din stejar masiv Bergen. Biblioteca Roma făcea parte din aceeași gama, însă nu se mai produce din finalul anului 2016.

Celor care cauta solutii de masa si scaune le recomand articolul din link.

Formularul este acesta :

Cu drag, de oameni pasionați de lemn.

lista cititorilor activi
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.