Proiect DIY – Fototapet personalizat

Tapet = ceva lipit pe perete, fototapet ar fi o fotografie de lipit pe perete, dar de dimensiuni mari.

Iubesc fotografiile si reusesc intr-un mod uimitor de rapid sa epuizez memoria aparatului foto. Mai zilele trecute cand sapam printre fotografii, am realizat ca imi doresc enorm de mult ca acestea sa nu ramana doar in lumea virulala, fara ca vreodata sa vada hartia.

Astfel m-am hotarat sa le aduc la viata! Si acum intrebarea…Dar unde sa le depozitez? Mi-am gasit raspunsul, cand mi-am amintit cum intotdeauna mi-am dorit ca un perete din casa mea sa fie umplut complet din fotografii.

Aceasta ideea mi-a ramas cateva zile blocata in minte, iar astazi am gasit cel mai minunat proiect DIY de salvare si evidentiere a fotografiilor.

Elsie si Emma de la www.abeautifulmess.com au venit cu solutia de a realiza un fototapet. Cum? Destul de usor! Fotografiile care nu existau in format digital au fost scanate si pe urma printate. Cele in format digital au fost si ele printate si impreuna cu celelalte au fost incadrate pe aceeasi foaie si imprimate la un magazin de specialitate. Urmatorul pas este acela de a le pune ca si tapet pe perete. Fetele ne recomanda banda dubla adeziva, iar in cazul in care aceasta nu functioneaza, recurgeti la varianta pistolului cu capse (pare dur, dar cred ca merita sacrificiul. NU?).

P.S: Acesta este unul dintre cele mai bune si creative proiecte DIY pe care le-am vazut in ultimul timp. Ce ziceti il folosim ca sursa de inspiratie?

fototapet in locuinta ta

fototapet DIY

fotografii pentru design interior

prioiect DIY - Fototapet

Personalizarea a ajuns să fie cheia succesului în atingerea noii generații de consumatori. Nici mobilă nu mai cumpărăm din stocul de serie, s-a ajuns la un nivel al ofertei orientate spre client foarte dedicată. Noi publicăm mobila fabricată de noi, ca modele pe catalogul de mobila www.mobelamadeus.ro și oferim la alegere, finisajul cu 3 variante diferite de opțiuni , la alegere, oricui este decis să comande.

Citește pentru tine și – Been bag chair – scaunul pentru relaxare din casa ta!

3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.