Pedras Salgadas – o idee absolut salutară!

Anual, ArchDaily.com, cel mai mare portal online de arhitectură premiază proiectele cele mai reușite din mai multe domenii. Am remarcat cele din sănătate, media, dar mi-a atras atenția și consider ca e de promovat ideea spaniolilor Luís Rebelo de Andrade & Diogo Aguiar care au realizat în statiunea Pedras Salgadas proiectul caștigător la secțiunea turism. Imaginile le aparțin celor de la Ultimas Reportagens .com

Situat într-o pădure, suita de 7 imobile ridicată pe piloni impresionează prin integrarea perfectă în natură la exterior si nivelul de confort și echipare a camerelor de locuit la interior. Cladirile sunt similare, construite pe o bază modulara. Prin combinația inedita și diferită a trei module independente, intrare-baie, living si dormitor, pasionații de eco-friendly pot găsi un spațiu aproape de natură unde nu renunță la nici un pic din confortul marilor hoteluri. Materialele folosite la construcție sunt autohtone și prelungesc experiența locala pentru locatari.

Mi-aș dori sa vină cineva cu gândul de a face un sat de vacanță în Maramureș unde să poți retrăi ca în vremurile de odinioara înconjurat doar de lemn masiv, ceramică și mâncare bună. Apoi să vezi matale turism de mai mare dragu’ !!!

Pinterest Board

Turism în Spania
Pedras Salgadas
Pedras Salgadas
Parcul tematic
rampa pod pentru turisti

Cu drag, de bun gust.