Pat de doua persoane ce se transformă în cufar

pat de doua persoane

Un pat de doua persoane este cu siguranță dezideratul pentru orice locație de cazare în care să poți dormi cu consoarta decent. Când spațiul de locuit coincide cu cel de dormit, adică nu dispui de loc destul ca să aloci câte o încăpere pentru cele două utilități, modularitatea și capacitatea de ”împachetare” a mobilierului este extrem de apreciată.

Nu am reușit să găsesc sursa producătorului pentru suita de imagini de mai jos, este disponibilă atât pe pagini rusești cât și în cele de limbă engleză, fără menționarea unui brand sau nume.

Mi-a plăcut ideea pentru un pat de doua persoane ce se restrânge sub forma unui cufăr. E drept că trebuie asamblat și sunt multe piese în puzzle. Dacă utilizarea este ocazională, dacă locația este o cabană micuță, dacă celui căruia îi place este meșter … sunt mulți de dacă.

pat de doua persoane

Dacă cineva vrea poate încerca talentul de meșter în acest sens. Sunt piese foarte cerute, la fel cum este patul rabatabil și scaunul ce se transformă în scăriță. Nu au origini, sunt idei sau mai bine zis concepte, apreciate, ce se referă la nișe.

În contextul în care mulți tâmplari pretind că nu găsesc apreciere pentru munca lor, pe când alții sunt asaltați literalmente de comenzi, diferența cred că o face rezultatul muncii lor. Ce ziceți, am enumerat 3 piese ce vă asigur că sunt de interes, cu complexități diferite. Utilitatea pentru acest pat de doua persoane este fără tăgadă, scoateți un prototip și încercați marea cu degetul, poate … cine știe.

Sunt piese de mobila ce nu se găsesc într-un catalog de mobila, e nevoie de produs la comandă, nu se poate cumpăra așa ceva dintr-un magazin.

Cu drag, de ingeniozitate.

Din categoria design atipic puteți citi și despre – Pat matrimonial supraetajat

pat de doua persoane
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.