Patul INyx – cel mai avansat pat din lume

patul INyx

Patul INyx este cel mai avansat pat din lume. Pare să fie visul oricărui bărbat. E mare, king sized, vine echipat cu jaluzele care odată lăsate, garantează un somn fără deranj, pe tavanul său poate apărea cerut înstelat, iar în fața lui, poți lăsa un ecran pe care poți proiecta filme dintr-un proiector care se află în partea din spate. E un home cinema complet, care furnizează în plus confortul patului tău de acasă.

Mă uitam într-o vreme la o emisiune pe MTV. Se numea Cribs, în traducere ar însemna Bârlog. Erau prezentate case ale unor celebrități. Camera filma intrarea pe proprietate, apoi cineva din spatele ei bătea la ușă, iar proprietarul deschidea și spunea: Welcome to my crib! Apoi erai purtat în case de vis. Te duceai în bucătărie, ți se deschidea frigiderul. Mergeai în sufragerie și vedeai instrumente muzicale, televizoare cu ecrane mari. Majoritatea aveau în casă o sală de sport și aproape toți, un mic cinema la ei acasă.

Când eram prin școala generală am fost în vizită la Castelul Peleș. Atunci, cel mai mult m-a impresionat sala de teatru și biblioteca, despre care se spunea că avea culoare secrete care duceau către alte încăperi.

Ideea de distracție acasă e foarte veche. De-a lungul timpului, oamenii au conceput fel de fel de instrumente, aparate, jocuri și obiecte de mobilier pentru entertainmentul de acasă, dar parcă niciunul ca și ăsta.

Patul INyx este un concept al unei companii poloneze cu sediul în Varșovia. Din păcate, a rămas în stadiu de prototip, fiindcă nu au reușit să strângă destui bani pentru o linie de producție. Costul final era de vreo 5000 de dolari, un preț nu foarte mare, având în vedere publicul target al acestui produs.

Aruncați o privire:

S-ar putea să îți placă: Corvette – un scaun construit după o mașină legendară

Ziceam la început că patul INyx pare visul oricărui bărbat. Trebuie să vă explic de ce nu și al femei :). Cele mai multe dintre noi, ne simțit stingherite și ca în aglomerație cu atâtea gadget-uri în zonă. Când mergem la cinema, ne punem degetele în urechi la reclame, atât ni se pare sunetul de tare. Cu ce ne-ați putea convinge să îl vrem în casă, e faptul că n-ar mai trebui să suportăm vederea unor boxe mari de la sistemul vostru de sunet, care ne incomodează vizual maxim. V-am dat un pont acum…

Tu, care stai acum cu telefonul în mână, și citești acest articol, ai alege un astfel de pat?

patul INyx
patul INyx
patul INyx
patul INyx
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.