Cum pentru amenajarea unui apartament primul pas este partea cu demolarea și reconstruirea compartimentării interioare, cu deranjul aferent pentru vecini, m-am văzut în situația de a desprinde de pe perete o oglindă de hol lipită direct pe perete cu silicon. Rezultatul ar trebui sa fie 7 ani de ghinion, căci oglinda s-a spart însa nu mai sunt superstițios, am mai spart una împachetată la SIM 2012 și cred ca am avut noroc să ma ocolească ghinionul.

Vrei nu vrei, holul de intrare/ieșire din casă trebuie să oglindească imaginea finală a tuturor eforturilor depuse de locatari pentru o prezență agreabilă în lume. Am citit undeva că cel mai mare chin pentru o femeie ar fi să-i pui la dispoziție o garderoba cu multe modele de probat într-o cameră fără oglinzi.

Oglinzile revin, fie ca utilitate directă fie ca element de decor de sine stătător. Pentru un living se pot combina cu un dresor decorat cu obiecte care să se încadreze in ambianța generala. Tablourile, sfeșnicele, cărtile, bibelourile mai puțin, fotografii ale familiei, ansambluri de plante uscate sau obiecte vintage, orice se poate constitui într-o decorațiune interioara inspirată.

Ca de multe ori, Pottery Barn ofera imagini si solutii de amenajare extrem de reușite.

oglinzi
Oglnda fractionata de pardoseala cu rama din lemn
oglinzi
Oglindă de perete pentru living

 

oglinzi
Oglinda de perete pentru hol cu rama de lemn si cuier