Obloane de interior de la fainii de la ȘEZI

obloane

Când am văzut la Octavia pe Facebook obloane de interior, instant i-am trimis mesaj că vreau să scriu despre ele. Știți deja de legătura mea cu brandul românesc ȘEZI, știți că le am cartea de poezii în bibiliotecă și mă uimește fiecare postare a lor. Se simte dragul, măiestria și cunoașterea în toate obiectele pe care le au în portofoliu.

Octavia mi-a scris că primele obloane au apărut la dorința unui client special de-al lor, pentru o cabană din vârful unui deal, numită „După gard”. Fereastra acesteia, de dimensiuni mari, are deschidere spre natură, ca un tablou orientat spre sud, așa că este expusă la lumină puternică. Au dorit o variantă de umbrire în interiorul casei și așa a apărut ideea. Scândurile, sculele, șinele au fost cărate în spate și montate până la două noaptea, asta ca să înțelegeți dăruirea muncii lor. Glisarea lor le-a dat bătăi de cap, în primă fază, dar după câteva încercări s-a găsit varianta optimă de glisare, pe care nu o vom dezvălui aici. Dacă aveți nevoie,  le cereți lor ajutorul :).

obloane

obloane

Îți recomandăm și: Imagini primite de la beneficiarii – www.mobelamadeus.ro

Obloanele de interior sunt o variantă alternativă la jaluzelele verticale, perdele sau la draperii. Ele glisează individual, așa că geamul va arăta diferit de fiecare dată. Lasă umbră pe podea, o umbră faină. Sunt realizate din lemn masiv, la alegere, ele pot avea orice culoare și dimensiuni variabile, în funcție de fereastră, dar ținând cont și de ambianța încăperii.
Centenarul se sărbătorește cu Tissot și Șezi – Centenar – SEZI și ceasurile TISSOT
Cele pe care vi le prezentăm aici sunt din esențe de lemn de molid, cireș, frasin, iar combinația de culori este natur cu albastru. Pozele au fost primite de la Octavia și vi le oferim cu drag. Pe noi ne fac de fiecare dată să zâmbim.
Cu drag de obloane frumoase! 🙂

obloane

obloane
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.