Mese din stejar salbatic cu picioare trapezoidale

Prinderea pe colțul blatului a acestor picioare trapezoidale din metal este o opțiune care impune mărirea blatului cu 20 de cm pentru acelasi nr de persoane la masa ca si la mesele cu picioare centrale

masa cu picioare trapezoidale metalice si blat din stejar masiv masa Lodge si banca

Scriu despre mese cu blat din lemn masiv de cer și picioare trapezoidale cu gândul la discuția avută cu fiul meu despre formele geometrice. Trapezul este un trunchi de triunghi la care două laturi sunt paralele, iar celelalte cum vrea omul să le deseneze. Designul este o componentă ce ține de latura creativă, cea pe care sistemul nostru de educație nu o vede ca fiind importantă și nu-i acordă statutul privilegiat de care ar trebui să se bucure. Jack Ma, fondatorul Alibaba spune atât de multe într-un scurt film – Să nu concurăm cu mașinile la capacitatea de producție.

Poate este un mod ciudat de a-mi prezenta produsele, este din cauză că sunt marcat de ceea ce urmează pentru copiii noștri. Nu vreau să îmi pregătesc copiii să concureze cu roboții la productivitatea din fabrici. Educația actuală ne orientează spre a îndeplini sarcini, în ordinea dictată și ne evaluează după cât de multe memorăm și cât de bine executăm ordinele.

Așadar și aceste două modele de mese sunt imaginate de oameni rupți din contrângerile regulilor.

Masa Lodge – 160×90 -> 300×100

masa cu picioare trapezoidale metalice si blat din stejar masiv
masa Lodge

Este echipată cu un blat cu bordură neregulat-organică, picioare trapezoidale îngemănate, iar alegerea finisajelor poate schimba radical percepția designului. Se poate echipa cu băncuță cu blat similar, tot cu picioare trapezoidale metalice. Dimensiuni de la 160×90 pana la 300×100.

Masa Harper cu picioare trapezoidale metalice

masa cu picioare trapezoidale metalice si blat din stejar masiv
masa Harper

Aici s-a construit un picior care se poziționează simetric pe cele 4 colțuri, echipând un blat cu dimensiuni dintre cele mai variabile. Grosime 2 cm cu bordura dublata de la 160×90 până la 220×100 și panou de 3 cm cu bordura dublata la 6 cm pentru blaturi de la 240×100 până la 300×100. Picioarele trapezoidale construite din oțel inoxidabil satinat sunt versatile și se poate jongla cu poziționarea lor pe suprafața inferioară a blatului.

Anterior v-am mai prezentat masa Georgia care are varianta de picioare trapezoidale din lemn sau metal si care este un best-seller în România. Masa Sigma are picioare dublu trapezoidale – din două litere Σ grecești lipite față în față.

Sper să vă placă ideile noi, vor apărea curând și în catalogul de mobila Mobel Amadeus.

Cu drag, de oameni cu spirit neînrobit.

Am publicat un scurt sumar de imagini primite de la cei care au achiziționat mobila de la noi – Mese din stejar masiv sau cer livrate în 2018 și imagini de la beneficiari

masa cu picioare trapezoidale metalice si blat din stejar masiv
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.