Masă cu scaune pentru terasă

masa pe capra din lemn cu scaune din lemn masiv

Derivat din accesoriile tâmplărești se poate construi o masă cu scaune pentru terasă, folosind caprele ca sistem de susținere a blatului. Site-ul american de unde am preluat aceste imagini a restricționat accesul pentru europeni.

De săptămâna viitoare se anunță vreme bună, urmează soare si temperaturi de peste 20 de grade. Ca urmare va veni timpul ca cei ce au sub geam o terasă, acoperită sau în aer liber, să își bată capul cum o amenajează. Pentru că la români masa este punctul central unde fie se mănâncă fie se joacă cărți sau pur și simplu se stă la taclale, trebuie neapărat să fie confortabilă, generoasă și solidă.

Pentru acest ultim argument, solidă, designul poate deriva din ceva construit special pentru a stabiliza o structură, și aici mă refer la caprele de lemn pe care meșterii le folosesc fie ca sa construiască o schela, fie ca să își încropească o masă de lucru.

O masă cu scaune pentru terasă construită pe acest principiu nu trebuie să arate rustic, ca și cabana pădurarului.

Ingeniozitatea unei astfel de soluții se pretează pentru spațiile deschise, iar cei de la Potterybarn.com au și câteva variante de amenajare diferită prin schimbarea setului de scaune. Puteți opta pentru variantele cu spătar, sau fără, sau combinat între cele două variante constructive.

set complet
Masă cu scaune pentru terasă
Masă cu scaune pentru terasă
Scaune coloniale
Masă cu scaune pentru terasă
Masă cu scaune Potterybarn
Masă cu scaune pentru terasă
Masă cu scaune cu brațe

Bonus, lădița pentru gheață, pentru la vară.

lada de gheata

În catalogul online Mobel Amadeus găsiți câteva propuneri, din modelele fabricate din stejar la Baia Mare pentru a mobila o terasă. Cele mai apreciate sunt variantele Porto, Sigma sau Kraken

Cu drag, de soare și concedii.

6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  La ce pret ajunge aceasta masa cu 6 scaune?

  Va multumesc!

  • Exact acest model este produs de cei de la Potterybarn.com, de acolo am preluat imaginile. Nu e fabricata de noi, am apreciat si prezentat modelul pentru ca se preteaza la aranjamente diferite cu tipuri diferite de scaune. Poti vedea modelele Provence, Madrid sau Rustic din gama de mese fixe produse de noi pe https://www.mobelamadeus.ro, dar inca este in constructie site-ul, abia l-am pornit de 1 saptamana.

   • #3 Comentariu nou

    Va multumesc pentru raspuns.

    Ca o sugestie, daca puteti sa puneti si niste preturi orientative la lucrarile de pe site (aici ma refer la site-ul https://www.mobelamadeus.ro) pentru a ne putea ghida si noi, clientii. Desigur, sunt constient ca preturile se discuta in functie de cerintele clientului, de tipul lucrarii, etc; dar vazand anumite lucrari si preturile acestora, ne putem face o idee.

    Succes!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.