Amenajare interioară cu masa Provence și scaune Cello

amenajare interioara Masa mea Provence

Prefer să nu dau din casă din viața mea privată, pentru că mă gândesc de multe ori că în timp nu știu cum va arăta spațiul online și atâta prezență publică a fiecărui aspect personal. Apoi mi-am amintit că am mai fotografiat partea de open space din apartamentul meu și nu mai este un secret. Întreaga amenajare interioară a acelui spațiu îi aparține Adrianei și tot ea este cea care a ales să schimbăm scaunele. Culmea, a citit chiar pe blog prezentarea scaunului model Cello și a decis că schimbăm scaunele vechi pe loc.

amenajare interioara

N-ai ce face, daca vrei o familie fericită trebuie să ai o nevastă fericită, e un clișeu de care amândoi am râs când am citit această remarcă într-un film. Acest scaun din stejar este mult mai generos, ca spațiu la șezut, dimensiuni exterioare și te simți cu adevărat ca un rege când stai la masă. Trebuie remarcate elementele de lemn curbat ale spătarului și detaliile de execuție a fiecărui element component pentru a sinți că ai în față un scaun deosebit, care depășește net starea de scaun obișnuit.

amenajare interioaraAsocierea cu masa Provence este foarte inspirată, lemnul masiv de stejar completează ideea de amenajare interioară gândită bine de femeia vieții mele. Are Adriana o vedere în spațiu pe aspecte estetice foarte precisă și cumva, nu știu cum se fac asocieri foarte inspirate. Eu prefer să mă ocup de detaliile tehnice, dimensiuni, utilitate, si las frumosul în sarcina ei.

Găsiți în articolul –Mese extensibile – producator de mobila din lemn masiv – Maramures o prezentare comparativă a modelelor de mese extensibile pe care le fabricăm.

Un cititor ne-a mai trimis imagini frumoase cu masa Provence în finisaj deschis, cu tonuri de alb și gri.

masa cea frumoasa - Provence extensibila din stejar masiv

Dimensiunile disponibile ale meselor extensibile Provence fac posibilă încadrarea ei în tot orice spațiu de amenajare interioară pentru că se pornește de la 140 cm x 80cm pentru cea mai mică masă și se poate ajunge la 200×100 cm. Aceste dimensiuni includ extensii de 40-50 cm care suplimentează locurile disponibile la masă cu cel puțin 2 persoane. Gama de culori permite finisajul în culori similare atât pentru scaune cât și pentru mese iar asemănarea fibrei duce la o imagine de ansamblu de-a dreptul încântătoare.

amenajare interioara
Amenajare interioara cu masa Provence si scaune Cello (1)

Cu drag, de modă nouă și veche.

Am prezentat mai pe larg masa Provence in acest articol: Masa extensibila Provence și un set de masa si scaune

amenajare interioara
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.