Garden Answer – canal de Youtube

Garden Answer Shed

O aud zilnic pe Laura de la Garden Answer de peste un an, poate doi. Adriana mea este abonată la canalul lor de Youtube și ăștia concurează Tânăr și Neliniștit la numărul de episoade. Publică zilnic, e un business real, chiar am văzut că s-au apucat unii să calculeze cât câștigă și se scrie cu 6 cifre, în dolari.

Ieri am prins cu coada ochiului o imagine și am văzut și eu episodul despre căsuțe de grădină. Asta e imaginea. Mi-a plăcut, am salvat-o și o prezint aici ca și captură de ecran, din Youtube, ca să nu o uit.

Garden Answer - Garden Shed

Am niște grinzi recuperate dintr-o demolare, parte din rășinos, parte din stejar și încurajat de noile capacități de desen în SketchUp plus motivat de pasiunea consoartei pentru grădină, mă bate gândul să fac varianta de Maramureș. Așa … să aibă unde pune răsaduri și să-și țină Adriana nenumăratele tăvițe și clești și plicuri cu semințe.

E fain ce fac cei de la Garden Answer, își ascultă abonații și o dată pe săptămână le răspund, includ imagini și apreciază munca altora care grădinăresc. De la un abonat din cei peste 2,5 milioane pe care îi au s-a primit și suita de imagini despre această căsuță.

Am notat – Dutch Door, rafturi, structură de grinzi, parte de răsadniță cu acoperiș transparent.

Estimez că nu are mai mult de 4×2,5 m ca suprafață. Unele căsuțe de grădină sunt mai degrabă foișoare, cel la care m-am oprit eu este chiar atelier de grădinar. Încă nu am devenit follower, dar o să mai trag cu ochiul la ce se vede pe ecranul de lângă mine.

Am scris anterior despre Masuta pentru gradinarit – un accesoriu vital pentru colțul cu flori – însă era doar entry level față de această mini-cabană.

Încă nu cunosc nimic similar cu Garden Answer în România.

Laura Garden Answer
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.