Masuta pentru gradinarit – un accesoriu vital pentru colțul cu flori

masuta pentru gradina

Incredibil ce efect de bună dispoziție oferă unei florărese, cum este și consoarta mea, o masuta pentru grădinărit unde să poată pregăti răsadurile, ghivecele și plantele cu flori pentru noul sezon. Am clematite pe balcon, am cărat saci cu pământ de nu mai știu numărul lor, creștem plante aromatice și flori cu nume imposibil de reprodus pe o terasă de 15 m lungime. Asta-i doar acasă, la bloc, la livada de 1 ha e imposibil să nu isprăvesc ceva referitor la flori, pe care doar doamna mea le știu unde sunt plantate. Umblu cu stația de emisie recepție la mine, și când aud strigăte disperate în timp ce cosesc cu motocoasa Stihl, trebuie să mă opresc pentru că sunt în pericol să retez ceva plăntuță nesemnalizată.

masuta pentru gradinarit
preferata mea

Mai am de lucru la căsuța din livadă și-mi doresc mult să-i construiesc o masuta pentru gradinarit ca să poată grupa toate acareturile ce țin de flori într-un singur loc. Nu cred că a mai văzut cineva lăcrimioare în ghiveci, așezate pe pământ, ca să nu se răspândească. Eu da. Acest articol, pe când mă documentam pentru scrierea lui, a generat zumzăieli înainte ca albinele să iasă din stup, s-au comentat pozele, s-a cerut și arătat modificări, așa că sper ca imaginile de aici să fie inspiraționale pentru alți bărbați aflați în situația mea.

Masuta pentru gradinarit

Vine, vine primăvara, imediat cumpărăm mărţisoare sau flori, de ziua femeii sau de ziua mamei. După, vom ieşi prin grădini, să săpăm, să grădinărim.

Cu drag, de miros de frunze uscate. Arse. Curățenie …

S-aveți spor și drag de munca fizică, este un factor esențial pentru o minte sănătoasă.

masuta pentru gradinarit
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.