Farfurie din lemn pentru aperitive cu locaș pentru pahare

tava din lemn tava de lemn cu suport de pahar

Am remarcat un accesoriu mic și extrem de util în servirea aperitivelor pentru coktail-uri și mese tip bufet suedez – farfurie din lemn pentru aperitive. Evident din lemn, lemn masiv, cu accentul pus pe evidențierea fibrei lemnului, platoul sau tava din lemn cu suport de pahar este un mod ingenios de a elibera o mână atunci când intenționezi să asortezi brânza cu un vin potrivit. Formele sunt dintre cele mai variate, eu am găsit doar câteva pe care vi le arăt, dacă intenționați să achiziționați așa ceva sunt convins că paleta este extrem de largă.

Ați sărbătorit Revelionul în cele mai diverse locuri, poate cineva să confirme folosirea acestui acestui accesoriu? Poate intenționați achiziția  …

tava din lemn
Aperitiv pentru vin
tava din lemn
fund de lemn cu suport de pahar
tava din lemn Farfurie din lemn pentru aperitive
tava de lemn cu suport de pahar

O farfurie din lemn pentru aperitive poate avea forme regulate, ovală, rotundă sau dreptunghiulară. Însă tot la fel de bine o farfurie din lemn pentru aperitive poate fi confecționată dintr-o piesă de lemn aparent nefolositoare, care în loc să ajungă pe foc va fi prelucrată cu un CNC Router și se va utiliza maximul din masa lemnoasă disponibilă.

tava din lemn - Farfurie din lemn pentru aperitive
tava rotunda din lemn cu suport de pahar
tava din lemn - Farfurie din lemn pentru aperitive
vin si branza

O farfurie din lemn pentru aperitive este un deziderat destul de greu de găsit în oferta curentă din spațiul românesc, fie fizic în magazine sau în ofertele magazinelor online. Mă gândesc la frasin ca unul dintre cele mai potrivite materiale pentru a le produce fiind ușor și rezistent, deși poate esențele expotice sunt mai durabile în contact cu lichidele alimentare. Dețin câteva tăvi din lemn de iroko, foarte frumoase, fabricate de Ionut Dragnea, dar și câteva tocătoare din frasin. Netratate și-au păstrat foarte bine integritatea, deși au fost spălate de nenumărate ori.

Uleiurile cu care se pot finisa trebuie să fie acceptate ca fiind ”Foof Safe”. Uleiul de tung este unul dintre aceste opțiuni, dar aplicarea lui este o provocare pentru cei neinițiați, sau chiar nerăbdători.

Vă stau la dispoziție câteva articole pentru acest ulei, doar trebuie să căutați în paginile acestei reviste.

tava din lemn
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna,
    La ce pret poate fi achizitionata o astfel de masa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.