Standuri de prezentare pentru produse handmade făcute din lemn

stand de prezentare stand de lemn pentru uleiuri esentiale

Adriana e cu Marillys la târg la Cluj și după ce am vorbit cu ea despre cum îi arată prezentarea și ce stand de prezentare folosește, m-a cuprins o febră de meștereală. Zâmbetul ei face milioane, produsele ei cosmetice naturale sunt cunoscute deja și capătă o apreciere tot mai mare. Rămâne într-un final ca partea comercială să funcționeze cât mai bine. Omul, cel ce scoate banul din buzunar, e cumva educat de procesul comercial din media, cel practicat de magazine, de întregul ambient ce-l îndeamnă să poftească la ceva, să reacționeze la anumiți stimuli.

stand de prezentare
cutii modulare fagure

Trebuie acordată o atenție aparte modului de prezentare a produselor pe care le propui mușteriului. Eu însumi îmi fac mea culpa că nu reușesc să adun suma de factori necesară ferchezuirii celor două situri care prezintă mobila. Anul acesta se lucrează intens la show-room-ul din Baia Mare, astfel încât se vor putea face poze de calitate și în cadru corespunzâtor valorii produsului din cutie. Dar, Adriana e la Cluj, în Iulius Mall, și seara când am avut ședință și ne-am pus săvorbim despre ce și cum pe acolo. Adrianei i-a stat sufletul la cum a descris că arată standul unei colege, gândindu-se ce să mai îmbunătățească în aspectul standului ei. A și primit câteva recomandări, i-au prins bine.

Abia scrisesem articolul despre traforaj și am petrecut vreo două ore studiind cum funcționează câteva aparate electrice pendulare de bricolat. Ruși-s nebuni de cap cu review-urile la scule d-astea, le prezintă de la unboxing până la produs finit executat din lemn. Forma de lemn am făcut pentru turnat săpunuri, acum trebuie concentrată atenția asupra standului. Mi-am adus aminte, cu o oarecare rușine, că am mai primit o cerere de la un cititor, care vroia sugestii pentru un stand din piață pentru vânzarea legumelor și a fructelor Made în Romania. Nici n-am știut ce să-i răspund omului. Lăzi de lemn, pe polițe la 45 de grade e cam tot ce-mi venea în minte.

Standardizat nu există nimic în sensul ăsta, nimeni nu fabrică în serie un model de stand de prezentare pentru târg. Cum să le zici? La coșurile de nuiele, ladițele, săculeții, rafturile sau polițele pe care un producător de handmade prezintă produsele sale? Dacă e de mâncat e mai ușor, dar oamenii fac de toate, bijuterii/gablonțuri, cosmetice naturale, papioane, lumânări … le găsiți la Mall până duminca, în Cluj.

Mi-am adunat o biblioteca de imagini, mai mult sau mai puțin sugestive, de aici mă apuc de bucățit și de făcut Autocad mental.

Spor la treabă, aștept idei sau sugestii, nu mă pricep, improvizez și eu, poate reușesc să fac un stand de prezentare arătos.

Sărbători liniștite !

 

stand de prezentare
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.