Pe coasta de vest a Statelor Unite există o plajă unică unde în mod frecvent au loc eșuari de copaci. Până aici pare ceva firesc, oceanul aducând la mal multe obiecte iar lemnul nu pare a fi o ciudățenie în acest sens. Dar, ceea ce denumesc localnicii din La Push, o mică comunitate de pe malul oceanului din statul Washington, DRIFTLOGS sunt bușteni de dimensiuni impresionante care sunt aduși de curent și vănturile puternice la mal. Imaginile pot fi descrise ca fiind epice, având imaginea unui cataclism, a unui incident unic, fiind greu de crezut că fenomenul este constant și repetabil cu aceeași intensitate. Constanța repetării privește și numărul buștenilor dar și dimensiunea lor, iar cei care vor să surprindă acest fenomen au la dispoziție continuu fragmente din acest spectacol al naturii.

Imaginile, pentru raportarea dimensiunilor, surprind fiica unui fotograf imortalizată alături de un bustean de stejar roșu cu diametrul trunchiului lăngă rădăcini de peste 3 m.Speciile cele mai întâlnite sunt Cedru roșu și exemplare din familia de rășinoase Douglas

Natura este rămâne și va fi mai puternică și mai de nestăpânit indiferent de ceea ce noi oamenii am fi capabili să inventăm în drumul evolutiei civilizației.

bustean
Bustean esuat pe malul oceanului
bustean
Busteni pe plaja oceanului
bustean
Imagine cu bustean dezradacinat
bustean
lemn esuat

Sursa: www.mindblowingscience.com