Am observat in ultimii ani, un nou trend, consider eu deosebit, in materie de utilizare a lemnului … butucii. Ei bine dragilor, butucii sunt la mare cautare, de catre designerii interiori internationali.  Vezi butuci ca si podele, ca si lampi, ca si picior de masa sau scaune, ca si masa … e o nebunie.

Ce misto e asta? Oferi casei tale elemente  unice, care cu singuranta nici nu sunt greu de realizat, ai  nevoie doar de un butuc si un material complementar, pentru a obtine o piesa de mobilier sau un accesoriu remarcabil. În același spirit am prezentat în articolul Măsuță de cafea din buștean natur o soluție pentru o măsuță de cafea. Puteți aplica pe pardoseli, pe pereți sau în pereți lemn ( mă refer la butucii compleți, segmente de trunchiuri – Cordwood) sau puteți folosi butucii doar ca tușe de aspect și culoare care să vă reprezinte afinitatea pentru lemn.

Mai mult de atat, prin imaginatia voastra puteti crea accesorii  parca menite de a scoate mesterul ascuns din fiecare…si e si amuzant:)

podea din butuci

- butucii ca design

Lampa butuc - - butucii ca design

masa butuc - butucii ca design