Viața înseamnă să simți că trăiești! Vezi? D-aia-i fain să ai blog. Cândva, demult, la 16 ani, împreună cu Mircea și Cătălin treceam prin botezul primului zbor în simplă comandă la planor, pe un IS-28-B2, planor de fabricație românească. Am făcut și cursul de parașutism, cu tot cu avize medicale și curs teoretic, însă un eveniment tragic a suspendat salturile la începători pe Baia Mare și nu am mai sărit anul acela .. și nici anii următori.

simți că trăiești

De-aia-mi plac cele două clipuri de mai jos. E duminică, avem voie să ieșim din tipare ! Am împlinit 2 ani, vă dorim tot ce-i mai bun pe lume, să fiți sănătoși și isteți !

E așa bine să simți că trăiești, că ești viu și te bucuri din plin ! Cred că textul este atât de scurt pentru că o discuție cu această temă poate avea loc cu adevărat doar între ochi care se văd, care surprind emoția, trăirea, bucuria. Eu sunt fericit că am avut șansa și oamenii de care m-a legat acea experiență mi-s la fel de dragi și acum ca șa 16 ani. Pot afirma că impactul a fost permanent și azi reprezint omul modelat de acele trăiri.

Poți citi și :

Planor din lemn – visul de-a zbura

Aviator – o gama de produse de mobilier cu inspiratie din domeniul aviaticii

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar