Cred că nu mai are rost să vă spun că finisajele contribuie semnificativ la imaginea finală a amenajării interioare, iar tapetul este printre preferatele mele. Pe langa mobila, din punctul meu de vedere, tapetul este acel element care îți oferă personalitatea, dinamismul si rafinamentul pe care probabil le cauți. Este o alegerea foarte inspirată pentru a decora sau redecora o încăpere. În comparație cu lavabila, eu văd multe avantaje. Astăzi vă numesc cinci dintre ele.

  1. Când lucrezi cu tapet eviți  praful și mizeria cu care te confrunți când ai de-a face cu vopsea. Să nu mai vorbim de podelele sau geamurile stropite cu vopsea.
  2. Tapetul asigură un finisaj perfect încăperii, acoperind orice imperfecțiune “ din fabrică” a pereților.
  3. O rolă de tapet nu este foarte costisitoare. Costurile necesare decorării cu o vopsea de bună calitate de multe ori le depășesc pe cele de aplicare a tapetului.
  4. Tapetele de calitate își mențin culorile vii o perioada mult mai lungă de timp, în comparație cu vopseaua, care se decoloreaza mai devreme.
  5. Tapetul are o gamă foarte variată de materiale de la catifea și mătase până la vinil. Iar din punctul de vedere al modelelor există mii de pattern-uri de la dungi până la modele abstracte.

P.S : Acum, designerii susțin că la moda este să acoperi cu tapet doar un perete, pentru a-l transforma în vedetă. Se poartă modelele geometrice, dungile, imprimeurile florale, imaginile din natură sau modelele în relief, în nuanţe cât mai naturale .

model tapetul

tapetul cu randunele

tapetul pentru casa

tapet vintage

tapetul

Sursa