Când vorbim de suflet, e nevoie și de senzații senzoriale pentru mai multe simțuri, nu doar pentru vâz. Gadgeturile electronice par ca lasa in urma, de la o zi la alta, cartile alcatuite din lipici, sfoara si hartie.  Este o schimbare, pe care am inceput sa o percepem si sa o acceptam ca fiind inevitabila, dar oare suntem in totalitate multumiti cu ea? Eu cu siguranta nu sunt!

Desi cartile electronice sunt create astfel incat sa respecte interfata publicatiilor originale, senzatia fizica a intoarcerii paginii si mirosul cartii nu se compara cu nici o tehnologie, oricat ar fi ea de avansata.

Oare aceste E-book reader’s vor inlatura in timp asa de mult cartile, incat bibliotecile nu-si vor mai avea sensul? Oare aceste temple ale invataturii isi vor mai gasi locurile in casele noastre? Oare mesterii iscusiti, vor mai avea placerea de a crea aceasta minunatie de mobila? Cine dorește ca pentru suflet și minte să asigure hrană mă îndoiesc că poate să se mulțumească cu o tabletă sau cu un computer.

Numai punandu-mi aceste intrebari, incep putin sa ma ingrijorez…de aceea dedic acest articol tuturor celor care simt ca tehnologia i-a acaparat, cu speranta ca urmatoarele poze le vor aminti de placerea de a citi o carte intr-o biblioteca

Enjoy

templul cunoasterii pentru minte si suflet

 un munte de carti

 biblioteca din stejar masiv pe colt

carti de suflet

hrana pentru suflet