De ce mobila din stejar masiv?

Ti s-a intamplat vreodata sa stai in magazinul de mobila un timp indelungat si  sa te tot gandesti  din ce sa fie mobila pe care ti-o doresti? Si sa nu stii aproape niciodata care e mai de calitate, care iti ofera mai mult confort, care iti raspunde cel mai bine la cerintele tale de intretinere …. Lemnul pur, masiv prin definitie simbolizeaza confort, lux si valoare,  durabilitate si incredere, iar in zilele noastre este inimaginabila o casa fara o pata de lemn in ea, fie ca este o piesa speciala de mobilier, fie ca este podeaua pe care calcam dimineata când ne coborâm din pat.

Stejarul folosit in producerea unei mobile de lemn, are o rezistenta aparte… imi vine sa-l asociez cu o entitate puternica, de incredere, matura.  In casa, are o prezenta  vie, curbele si culorile sale naturale creand impresia de  miscare permanenta. … Cu siguranta, mobila din stejar  trece cu brio testul timpului, iar nobletea ei este la fel  de pretioasa ca si frumusetea stejarului in timp. Știi atunci de ce mobila din stejar masiv este alegerea ta.

masuta de cafea de ce mobila din stejar masiv

masa provence - de ce mobila din stejar masiv

Catalogul de produse care în acest moment se găsesc în producție îl găsiți pe www.mobelamadeus.ro , însă colecția Provence, la care am făcut referire la începuturile scrierilor de pe acest blog/revista online nu se mai afla in fabricație decât cu seria de mese extensibile de living.

Cred că mai avem în depozit o singura piesă de masuta de cafea extensibila, ca si cea prezentata in prima imagine, însă, pentru moment, nu se mai fabrica. Sunt absolut convins că nu peste mult timp mobila din stejar masiv cu modelele colectiei Provence vor redeveni interesante, atunci când moda si designul va relua teme mai vechi si le va adapta timpurilor. Nu cred ca vor mai trebui 10 ani până atunci, dar timpul si noi vom vedea ce va urma.

Cu drag, de moda veche

Update 2018 – Catalogul nostru de mobila din lemn masiv este accesabil la adresa www.mobelamadeus.ro