2000 de articole pe stejarmasiv! Acum citiți articolul cu numărul 2000. De aproape 7 ani a pornit Călin într-o călătorie prin lumea lemnului. A dedicat acest blog tuturor celor care apreciază lucrurile și stările vechi, iar azi, la ceas aniversar pentru noi, m-a ales pe mine să vă scriu un mesaj.

Îi cunosc familia de ceva vreme, îi știam pasiunea de pe atunci, dar am ajuns să fim prieteni în momentul în care am început să contribui cu câte un gând aici, în casa lui virtuală. Respectul pentru cititori ni-l arătăm prin informații de bun simț și bună calitate. E posibil, pe alocuri, să dăm greș. E posibil să resimțiți și dumneavoastră când avem câte o zi proastă, ori când viața ne scoate în cale provocări pe care suntem, la acel moment, mai puțin echipați să le gestionăm. Ne bucurăm de fiecare descoperire pe care o facem atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul online, descoperire legată de esența lemnului, de idei de amenajare sau tradiții românești. Dar cel mai mult ne bucurăm de oameni și de tot ce fac ei frumos pentru ceilalți. Iar pe acești oameni minunați, am ales să îi promovăm, să îi facem cunoscuți, atât cât putem.

Acest articol nu va conține imagini, nici clipuri, nici linkuri. E o spovedanie a mea, a noastră. Nu cred că realiza Călin unde va ajunge cu scrisul, nici câți oameni va întâlni ori va primi în casa lui de pe stejarmasiv. N-aș vrea să ating cu vorbele importanța acestui loc, las judecata în seama dumnevoastră. Cert e că suntem onorați de prezența dumneavoastră aici. Iar când alegeți piese de mobilier din cele pe care le facem, vă asigur că le meșteșugim cu drag și cu gând să vă aducă bucurie.

Nu ne facem planuri prea mari pentru viitor. Vom scrie în continuare, numai să fim sănătoși. Vă vom invita să ne citiți, să vă sfătuiți cu noi, să ne și trageți de mânecă, dacă va fi cazul. (sperăm să nu fie 🙂 ). Iar dacă timpul ne-o va permite, vom încerca să vă scriem și mai multe articole.

Voi încheia acest articol cu o replică dintr-un film, care îi place lui Călin: ”Când dobori un copac ca să faci scândură, construiește o mobilă ce să dureze cel puțin până crește un alt copac înapoi.”

Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani!