Vitrine sau corpuri de mobila cu uși glisante

mobila din lemn masiv mobila cu usi culisante

Tot ce reprezintă ca hărtii StejarMasiv.ro și Mobel Amadeus se găsește într-un astfel de dulap, o piesă de mobila cu uși glisante. Stând eu astăzi gânditor în fața celor două uși glisante ce nu se află la mai mult de 25 de centimetri de monitorul meu, am realizat că este un subiect despre care n-am scris. Nu pot fotografia dulapul, nu că mi-e rușine de el, ci de cum e înăuntru și în afara lui. Are un raft plin cu cărți SF, cu suveniruri din călătorii, cu piese de calculator de care nu știu când voi avea nevoie și de care nu mă pot despărți, de colecția de mașinuțe din plastic pentru toate tipurile, de utilaje de construcții, căști, cutii cu scule de pescuit, un radio vechi … ufff … despre ăsta trebuie să scriu. E vechi și nou, e un Philips în carcasă de lemn, cu boxe separate și selectoare … am să scriu despre el.

Lăsând deoparte asta, soluția ușilor glisante SALVEAZĂ SPAȚIU ! Întreaga zonă destinată libertății de mișcare pe care balamalele o cer este salvată. Fabricanții de mobilă Amish au multe modele pe acest segment, iar designerii l-au folosit cu succes în amenajările extrem de pretențioase. Nu pot acum explica pe larg conceptul, l-am menționat ca să nu uit să revin.

Dulapul meu / vitrină seamănă cu cel din ultimele două imagini, cu specificația că ușile nu ies în afara corpului ci culisează una în spatele celeilalte.

Din imagini deduceți mai bine la ce am făcut referire când am menționat mobila cu uși glisante :

mobila din lemn masiv

mobila cu Uși glisante

mobila din lemn masiv Uși glisante
Uși glisante moderne

mobila cu Uși glisante

mobila din lemn masiv

mobila cu Uși glisante

mobila din lemn masiv - Uși glisante

mobila din lemn masiv Uși glisante

mobila din lemn masiv Uși glisante
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Lemnul este un material excelent din punct de vedere funcțional, ecologic și estetic. … Lemnul reprezintă o parte importantă din activitatea economică,iar ceea ce realizati intareste spusele mele

  2. #2 Comentariu nou

    cunosc da nu e asa grozav…..e greu…..miroase urat….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.