Dacă casa ta are 2 uși, una pe care se intră și una pe care se iese, e posibil să nu aibă dimensiuni egale. Socoteala de acasă nu potrivește totdeauna cu cea din târg, așa și socoteala meșterului Tibi, prietenul meu tâmplar. Ușa din imagini este de vânzare, dar povestea ei e că Tibi a făcut-o inițial pentru el. Cum pe parcursul construcției unele dimensiuni se schimbă din motive greu de explicat, s-a ajuns ca ușa cu toc și blană să nu mai corespundă cu spațiul unde trebuie să se încadreze.

Ușa din stejar

Așa că Tibi s-a pus și a mai făcut o ușă pe care a potrivit-o exact după spațiul final și a ajuns să aibă o ușă în plus. Ușă din stejar completă, de intrare la casă, cu balamale, cheder de cauciuc, zar, toc și blană. Toată ușa e construită din stejar masiv, pe un panou de MDF furniruit cu stejar. Rama ușii, elementele de decor, tocul, blana, tot este din stejar, că omul și-a făcut-o pentru el. Culoarea aș zice că e un Corn Antik de la noi, cu lac lucios in 2 straturi.

Zice el că acum ușa e de vânzare și pe loc, cu telefonul, fac niște poze și-i promit că public aici articol despre ușa din stejar. Sunt foarte curios de reacția sau intenția de cumpărare a cititorilor. Pentru calitate garantez, pun zălog onoarea mea, n-am văzut nici un lucru ieșit din mâna lui Tibi care să nu fie dichisit până la cel mai mic detaliu. Știu că imaginile nu sunt cele mai reușite, dar sper ca descrierea să completeze cu detalii.

Dimensiuni de încadrare în perete a tocului de ușă – 192*97,5*23 cm. Lățime blana – 7 cm. Dimensiune cadrul ușii – 184,5*81,5 cm.

Pret de vânzare 1300 de lei, exact cât a cerut Tibi pe munca lui.

Imagini cu usa din stejar, direct din atelier, neprelucrate

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Ușa din stejar

Puteti sa-mi scrieti direct pe adresa calin@stejarmasiv.ro pentru contact si detalii de livrare din partea lui Tibi.